Acı Haber Geldi!

Acı Haber Geldi!

01 Ekim 2021 - 13:51

Türk basketbolunun duayen isimlerinden Nur Germen, hayatını kaybetti

Türk basketbolunun duayeni Nur Germen'den acı haber geldi... 73 yaşındaki Nur Germen, hayata gözlerini yumdu.

70 ve 80'li yıllarda oyuncu, sonrasında antrenör olarak Türk basketbolunda iz bırakan Germen, 1984-85 sezonunda Galatasaray ile bir şampiyonluk yaşamıştı.

Germen, son yıllarda basketbol yorumculuğu yapıyordu.

GENÇLİK VE Spor BAKANI KASAPOĞLU'NDAN NUR GERMEN İÇİN TAZİYE MESAJI  
 
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden Türk basketbolunun önemli isimlerinden Nur Germen için taziyede bulundu.

Bakan Kasapoğlu, basketbolun duayenlerinden Germen için yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:


"Türk basketboluna her kademede büyük hizmetlerde bulunan Nur Germen'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Basketbolumuza vermiş olduğu hizmetlerle önemli katkı sağlayan Nur Germen'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dilerim."

TBF VE GALATASARAY'DAN TAZİYE MESAJLARI

TBF: Türk basketbolunun duayen ismi, milli takımımızın eski sporcu ve antrenörlerinden Nur Germen’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah'tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.


GALATASARAY: Galatasarayımızın kaptanlığını ve antrenörlüğünü yapmış, kulübümüzün efsanelerinden, basketbol camiasının duayen ismi Nur Germen'i kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x