AK Parti’de Yeni Vurgu!

AK Parti'de Yeni Vurgu!

09 Mayıs 2019 - 09:18

AK Parti, yenilenmesine karar verilen İstanbul seçimleri kampayasında muhafazakar, milliyetçi, sosyal demokrat ve Kürt seçmene aynı anda hitap edecek yeni "Türkiye ittifakı" vurgusu yapacak


AK Parti'nin, YSK'nın yenilenmesine karar verdiği İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçimi için kampanya startını pazartesi günü vermesi planlanıyor. 

Alınan habere göre, yarın yapılacak MKYK toplantısında çizilecek kampanyanın ana ekseni bu kez "beka" söylemi yerine  muhafazakar, milliyetçi, sosyal demokrat ve Kürt seçmene aynı anda hitap edecek yeni "Türkiye ittifakı" vurgusu oluşturulacak. 

AK Parti, seçimin farklı ayaklarından sorumlu genel başkan yardımcılarını İstanbul'a gönderdi. AK Partili bu kurmaylar halkla ilişkiler, sivil toplum, medya vs. gibi başlıkları içerecek İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'ni oluşturacak.

31 Mart'tan farklı olarak tüms eçim çalışmaları tek elden yürütülecek. AK Parti'nin İstanbul kampanyasının ana koordinatörlüğünü Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz üstlenecek. Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise seçim kampanyasının başındaki isim olacak. 

Partinin sandık müşahitlerinin de gözden geçirilerek 31 Mart seçimlerinde yetersizliği tespit edilen isimlerin değiştirilmesi de sağlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x