Akşener’den Çok Konuşulacak Paylaşım

Akşener'den Çok Konuşulacak Paylaşım

16 Nisan 2018 - 10:26

Meral Akşener’den Galatasaray Başakşehir maçı sonrası çok konuşulacak paylaşım
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başakşehir'i Galatasaray'a karşı desteklemesini eleştirdi. Meral Akşener, Galatasaray-Başakşehir maçı sonrası ise sosyal medya hesabı üzerinden "Galatasaray 2 - 0 Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde bir tweet daha paylaştı.
Yİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Galatasaray-Başakşehir karşılaşmasıyla ilgili “Tribünleri Başakşehir’in gençliğinin doldurması lazım. Gençler buna var mıyız? Şampiyonluğa oynuyorsunuz, tribünlerin dolması lazım” sözlerini eleştirdi.


Akşener, Twitter’dan şu mesajı paylaştı;

“Çok sayıda mesajdan, Sn. Erdoğan'ın AKP’li gençlere GS karşısında açıkça Başakşehir yanında yer almalarını isteyen çağrısının sporseverleri çok üzdüğünü gördüm. Bırakın gençler istediği takımı tutsun, bırakın futbol sahada oynansın ve futbol kulüplerinin renkleri kirlenmesin.”

AKŞENER’DEN MAÇ SONU OLAY TWEET

 

Meral Akşener, Galatasaray-Başakşehir maçı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden “Galatasaray 2 – 0 Recep Tayyip Erdoğan” şeklinde bir tweet daha paylaştı. AJANSLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x