Aleyna Tilki’den Sürpriz Karar!

Aleyna Tilki'den Sürpriz Karar!

18 Mayıs 2019 - 14:05

Genç şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirirken, son hamlesiyle hayranlarını şaşırttı

Bir dondurma markasının reklam yüzü olan ve bu anlaşmadan 1,5 milyon TL kazandığı konuşulan Aleyna Tilki'den sürpriz bir hamle geldi.
Genç şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle, Amerika'daki hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşıyor.
Kısa bir süre önce 19 yaşına giren, Tilki'den şaşırtıcı bir hamle geldi.
Genç popçu, Twitter hesabını kapattı. Tilki'nin hesabını neden kapattığı ise merak konusu oldu.
ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi.
Bir yetenek yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. 300 milyondan fazla izlendi.
Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu. Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.
Tilki zaman zaman özel hayatıyla da gündeme geliyor. Genç şarkıcının, aranjör Emrah Karaduman ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Taraflar bu iddiaları yalansa da, ikili hakkındaki dedikodular sürekli gündeme geliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x