Altın Fiyatları Ne Kadar?

Altın Fiyatları Ne Kadar?

28 Ocak 2021 - 11:38

Altın fiyatları daha da düşer mi? Geçtiğimiz akşam açıklanan Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz kararı sonrası serbest piyasada sarı madenin değeri yeniden düşüşe geçti. Peki, aşağı yönlü seyre devam eder mi? Çeyrek ve gram altın fiyatları yükselir mi, düşer mi? İşte merak edilen detaylar ve 28 Ocak altın fiyatları...

Altın fiyatları 28 Ocak Perşembe günü ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar kaç TL? Çeyrek ve gram altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İşte, 28 Ocak gram ve çeyrek altın fiyatları...


GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram altın fiyatları 28 Ocak bugün,  hemen her gün olduğu gibi bugün de ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz gün 440 liranın üzerini gören gram altın fiyatları yeni güne aşağı yönlü seyirle başladı. Saat 07.30'da kaydedilen evrilere göre gram altın fiyatları serbest piyasada 437 lira alış ve 439 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor. 


28 OCAK ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları da tıpkı gram altın fiyatları gibi güne aşağı yönlü seyirle başladı. Ancak rakamlar piyasların açılmasıyla birlikte yeniden yükselişe geçti. Saat 07.30'da kaydedilen verilere göre çeyrek altın 701 lira alış ve 716 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Altın fiyatları son iki haftadır dalgalı bir seyir izliyor. Joe Biden'ın göreve başlaması, Merkez Bakası'nın faiz kararı gibi önemli gelişmelerin ardından altın fiyatları yeni haftaya değer kaybıyla başladı. Öte yandan Avrupa piyasalarında yaşanan pandemi paniği ve yurtiçi piyasalarda dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketliliğin de etkisiyle birlikte altın fiyatları dün öğle saatleriyle birlikte yukarı yönlü seyir izlese ABD Merkez Bankası FED'in faiz kararı sonrasında aşağı yönlü seyir başladı.


Peki, altın fiyatları düşer mi? Altın fiyatları yükselir mi? Gözler Amerikan Merkez Bankası FED fazileri sabit tuttu

FED'in faiz kararı sonrası ise fiyatlarda geri çekilme gözlemlendi. Ancak piyasalar kararı beklediği için sert bir düşüşte yaşanmadı.

 

Öte yandan Biden yönetiminin Korona virüsü teşvik paketini onaylaması halinde ise altın yatırımlarının değer kazanması bekleniyor. Öte yandan önümüzdeki günlerde korona virüsü mutasyonunun yayılmasının panikle beraber klasik yatırım araçlarına olan ilgiyi artırması bekleniyor. Bu beklenti doğrultusunda korona virüsü mutasyonu ile ilgili gelişmeler de "Altın fiyatları yükselecek mi?" sorusunun cevabı açısından önem kazanacak.


SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

438,14

438,22


ALTIN/ONS ($) FİYATI

1.843,60

1.844,32


CUMHURİYET ALTINI FİYATI

2.804,11

2.857,21

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x