"Amaç Türkiye’yi Yapabilirlerse Tümüyle..."

"Amaç Türkiye'yi Yapabilirlerse Tümüyle..."

19 Mart 2019 - 15:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki mitingde konuşuyor. Erdoğan, "Türkiye ile Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor. Yeni Zelanda'daki hadiseyi gördünüz. Cami basıp 50 Müslüman kardeşimizi alçakça katletmiş. Amaç Türkiye'yi yapabilirlerse tümüyle yıkmak. Beceremezlerse zayıflatmaktır" dedi


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Baharın müjdecisi cemreler 31 Mart'ta sandıklara da düşecek. 31 Mart'ın bir beka seçimi olduğunu söylüyoruz. Türkiye ile Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor. 

CHP'nin adı kendi İYİ karışık partinin inkarı devam ettikçe eş başkanın sesi daha çok yükseliyor. Kürdistan'ı çok seviyorsan Kuzey Irak'ta var, buyur oraya git. Bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz. CHP'ye gönül verenlere sesleniyorum, İYİ Parti'ye ümit bağlayanlara sesleniyorum, hala Saadet'le birlikte olanlara sesleniyorum, Kürt kardeşlerime sesleniyorum, gelin bu karanlık oyunu birlikte bir kez daha bozalım. Türkiye'yi tökezletmeye çalışanları birlikte bir kez daha hüsrana uğratalım. Bugün Türkiye'nin bir olma, beraber olma günüdür. Suriye meselesi sınırlarımızda bir terör koridoru oluşturulması aşamasına gelmişken istikrarımızı tehlikeye atamayız. Ülkemize yönelik saldırılar artarken devletimizi zaafiyete uğratamayız. Yeni Zelanda'daki hadiseyi gördünüz. Cami basıp 50 Müslüman kardeşimizi alçakça katletmiş. Amaç Türkiye'yi yapabilirlerse tümüyle yıkmak. Beceremezlerse zayıflatmaktır. Amaç özgürce nefes alabileceğimiz hiçbir yer bırakmamaktır. Bazılarının gözleri vardır görmez, kulakları vardır duymaz, dilleri vardır konuşmaz. 

"17 YILDA 24 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK"

Sakarya'ya 17 yılda 24 katrilyon yatırım yaptık. 2020 yılında ülkemizde ilk kez yapılacak dağ bisikleti dünya şampiyonasını Sakarya'da yapacağız. 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık. İhale sürecinde olan şehir hastanesinin yapımına inşallah yakında başlıyoruz. İmar barışıyla 179 bin Sakaryalı kardeşimizin sorununu çözdük. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x