DÜN GECEKİ BİLANÇO ORTAYA ÇIKTI! YAKALANAN KİŞİ SAYISI...

DÜN GECEKİ BİLANÇO ORTAYA ÇIKTI! YAKALANAN KİŞİ SAYISI...

Türkiye genelinde emniyet,  jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin katılımıyla dün akşam gerçekleştirilen  "Huzur-Türkiye-6" uygulamasında aranan bin 485 kişi yakalandı, 115 araç ele  geçirildi. Ele geçirilenler arasında 68 tabanca, 51 av tüfeği, 2 bin 837 mermi,  32 kurusıkı tabanca, 15 gram eroin, 1 kilo 524 gram esrar, 24 bin 120 paket kaçak  sigara ve 144 litre kaçak içki de bulunuyor.

Türkiye genelinde polis, jandarma ve sahil güvenlik  birimlerinin katılımıyla dün akşam yapılan "Huzur-Türkiye-6" uygulamasında,  aranan bin 485 kişi yakalandı. Denetimlerde 115 araç, 68 tabanca, 51 av tüfeği, 2  bin 837 mermi, 32 kurusıkı tabanca, 24 bin 120 paket kaçak sigara ve 144 litre  kaçak içki ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden (EGM) yapılan açıklamaya göre, Türk Polis  Teşkilatı, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca eş zamanlı  olarak dün akşam 81 ilde stratejik öneme sahip bölgeler ile umuma açık yerlerde  "Huzur Türkiye" uygulaması gerçekleştirildi.

EGM koordinesinde 6'ncısı yapılan uygulamada, mevcut huzur ve güven  ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacında olanların caydırılması,  aranan kişi ve araçların yakalanması amaçlandı.

Uygulamayı, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Gülcü ve Servet  Yılmaz, Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Ali Çardakçı, Sahil  Güvenlik Komutan Yardımcısı Albay Ahmet Kendir  ve birçok birim amiri EGM  Koordinasyon Merkezi'nden canlı takip etti.