KONUMUZ AŞKSA...!

KONUMUZ AŞKSA...!

Konumuz aşk!
Potasyum ve magnezyum zengini muz, cinsel sorun yaşayan erkeklerin imdadına yetişiyor. Libidoyu artırıp enerjiyi ateşliyor
Günlük hayatta tükettiğimiz gıdalar birçok derde deva oluyor. Muz da, içerdiği B vitamini, potasyum ve magnezyum ile şifa veriyor. Erkeklerde libido, bu minerallere bağlı olarak artıyor. Muz, erkeğin cinsel enerjisini ve gücünü arttırıyor. Barındırdığı 'Bromelain' enzimi de libidoyu yükseltiyor. Muzun yararları şöyle sıralanıyor:
♦ Aşırı mide asidi üretimini dengeleyerek mide ülseri oluşumunu önler ve mevcut ülserin tahriş olmasını engeller.
♦ Göz sağlığını korur. Göz hastalıklarından korunmaya ve gözlerin bozulmasını önlemeye yardımcı olur.
♦ Sindirim sırasında bağırsaklarda üretilen probiyotik (faydalı) bakteriler, vücudun tüketilen gıdalarda bulunan mineral ve vitaminleri emme yeteneğini arttırır. Sindirime yardımcıdır. 
♦ Muz, doğal bir aminoasit olan ve vücut tarafından depresyon tedavisinde önemli bir rolü bulunan serotonine dönüştürülen "tryptophan" içerir.
♦ Efor gerektiren bir egzersiz öncesinde 2 muz yemek hem kan şekerini dengeler hem de egzersiz sırasında ihtiyaç duyacağınız enerjiyi verir.
♦ Egzersiz yaparken veya gece yaşanan kas krampları için muz yiyebilirsiniz.
♦ B6 vitamini bakımından zengin olan muz vücudun aşırı su tutmasını önler, zayıflamaya yardımcı olur.
♦ Mide-boğazdaki reflü ağrılarına iyi gelir.
♦ Düzenli olarak muz yiyerek hafıza ve konsantrasyon için önemli bir mineral olan potasyumu yeterli miktarda alabilirsiniz.
♦ Sinek sokması ya da alerji nedeniyle kaşınan bölgelere muz kabuğunun içini sürebilirsiniz..