Anlaşma Sağlandı!

Anlaşma Sağlandı!

05 Ekim 2021 - 08:24

Milli araya lider giren Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Sarı Lacivertliler Ferdi Kadıoğlu ile 5 yıllık anlaşma sağlarken imzaların atılmasının an meselesi olduğu belirtildi


Milli araya lider giren Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Sarı Lacivertlilerde bir yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Fenerbahçe yıldız oyuncuyla 5 yıllık anlaşma sağladı.



Süper Lig'in ilk 8 haftasında topladığı 19 puanla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Fenerbahçe milli araya en yakın takipçisi Trabzonspor'un 1 puan önünde lider girdi.


Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile ligde 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Sarı Lacivertlilerde yeni transfer Mergim Berisha'nın da golle tanışması yüzleri güldürdü.

UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos karşısında beklenmedik bir şekilde 3-0 mağlup olan fakat Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe'de diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor.

Habere göre sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek Ferdi Kadıoğlu, hem kulüp hem milli takım kariyeri konusunda çok kritik iki karar aldı. Milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanacak Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla devam etme konusunda anlaşmaya vardı.


Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Fenerbahçe’den yıllık 500 bin Euro alan Ferdi’ye Fenerbahçe yönetimi yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret teklif etti. Teklife olumlu yanıt veren Ferdi Kadıoğlu ile devre arası 5 yıllık sözleşmeye imza atacak.


Öte yandan Kanada milli takımından gelen teklifi kabul etmeyen Ferdi Kadıoğlu, tercihini Türkiye A Milli Takımı’ndan yana kullanma kararı aldı. Bu konu ile ilgili Başkan Ali Koç ile görüşen Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve TFF Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop ile bir toplantı yapacak. Kadıoğlu’nun bu görüşmeden sonra nihai kararını duyuracağı öğrenildi.


Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından 1.4 milyon Euro bonservis bedeliyle 2018-19 sezonunda transfer edilen 21 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, sarı lacivertli formayla 73 maça çıkarken 9 gol attı, 11'de asist yaptı.



Bu sezon takımda düzenli olarak şans bulan Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig'de 7, Avrupa Ligi'nde 2 ve Avrupa Ligi elemesinde 2 olmak üzere toplam 11 maçta forma giydi. Altay ve Giresunspor karşılaşmalarında ağları havalandıran Ferdi Kadıoğlu, Altay ve HJK Helsinki maçlarında asist yapmayı başardı.


Hollanda Milli Takımı ile U21, U19, U18, U17 ve U16 kategorilerinde boy gösteren Ferdi Kadıoğlu toplamda 52 maçta 10 gol kaydetti.

Fenerbahçe'nin 2018 yazında NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro'ya kadrosuna dahil ettiği Ferdi Kadıoğlu'nun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 4.2 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x