Arda Turan Berkay Kavgasında Gelişme!

Arda Turan Berkay Kavgasında Gelişme!

19 Haziran 2019 - 12:12

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan kavgaya ilişkin açılan davanın görülmesine devam edildi

Futbol Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga ile ilgili açılan davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada futbolcu Burak Yılmaz’ın tanık dinlenmesi talebi reddedildi. Son savunmalar için ertelenen davada kararın 11 Eylül’de açıklanması bekleniyor.

Habere göre; Duruşmaya Berkay Şahin katıldı. Arda Turan ise duruşmada yer almadı. Duruşmada, 50 sayfalık bilirkişi raporu geldi.

Duruşmada olay yerinde olan olan saç ve makyaj uzmanı Önder Tiryaki tanık olarak dinlendi. Bir ödül töreni sonrası arkadaş grubu ile olayın yaşandığı mekana gittiklerini söyledi. Berkay Şahin ve Özlem Şahin ile karşılaştıklarını belirten Tiryaki, Özlem ile müzik dinlemek için içeri girdik. Berkay bey dışarıda kaldı. Bizim olduğumuz masada arkadaş grubundaydık” dedi.

Tiryaki, olay günü Özlem Şahin ile Arda Turan’ın konuştuğunu bir an gördüğünü ancak ne konuştukların duymadığını söyledi. Tanık Önder Tiryaki, daha sonra arkadaşlarımla konuşmaya devam ettim. Özlem 'Beni Berkay’ın yanına götür' dedi. Berkay’ın yanına götürdüm. Bu sırada Özlem’e bir şey sormadım” dedi.

Duruşmada söz alan Berkay Şahin, “Önder iyi niyetle yanıma geldi. Önder’in yüzündeki ifadeyi gördüm. ‘Abi sakin ol. Ne olduğunun farkındayım’ dedi. Burak Yılmaz ona sen ortamı daha da mı karıştırmak istiyorsun diyerek bağırdı. Küfür etti. Ben de Önder’i taksiye bindirerek gönderdim” dedi.

Berkay Şahin’in avukatı Ayşegül Mermer, olay yerinde bulunan futbolcu Burak Yılmaz’ın tanık olarak dinlenmesini ve yeni bilirkişi raporu alınmasını talep etti. Mahkeme iki talebi de reddetti. Duruşmayı tarafların son savunmalarını yapmaları için erteledi. Taraf avukatları savunma için duruşmanın ileri bir tarihe bırakılmasını talep etti. Berkay Şahin ise  duruşmanın yakın bir tarihe verilmesini istedi. Avukatları adli tatil nedeniyle duruşmanın Eylül’e verildiğini belirttiler.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Arda Turan hakkında, “Kasten Yaralama, Ruhsatsız Silah Bulundurma, Cinsel Taciz ve Korku, Kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme”  suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis talep ediliyordu.

İddianamede, şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise “Hakaret” suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis talebiyle yargılanması isteniyordu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x