'ASLINDA BİZ NE İZLİYORSAK OYUZ!'
Pınar HOLT

Pınar HOLT

'ASLINDA BİZ NE İZLİYORSAK OYUZ!'

Yazar, Davranış Bilimci ve Konuşmacı Pınar Holt, Anne Sohbetleri grubunun davetlisi olarak, Bostancı Plus Otel’de ‘Aile İçi İletişim ve Kontrollü Teknoloji Kullanımı’ başlıklı söyleşi gerçekleştirdi.

Anne Sohbetleri davetlisi olarak ‘Aile İçi İletişim ve Kontrollü Teknoloji Kullanımı’ konulu bir söyleşi gerçekleştirerek, annelere önemli bilgiler paylaştı.

Anne Sohbetleri kurucusu Güler Koz’un 1. Kuruluş yılı sebebiyle organize ettiği ve annelerin yoğun ilgi gösterdiği sabah kahvaltılı söyleşi, Bostancı Plus Otel’de gerçekleşti.

Pınar Holt, hanımlara; ‘Son zamanlarda gittikçe çoğalan şiddet olaylarında, medyanın olumsuz etkilerinden bahsederek, araştırmalarda Türkiye’de televizyon izleme oranının günlük 6 saat ve internet kullanım oranın da günlük 7 saat olduğunu’ bildirdi.

Pınar Holt sözlerine şu şekilde devam etti:

‘Özellikle çalışanlar için, 24 saatimizin 8 saatini uykuda, 9 saatini de çalışarak geçirdiğimizi düşünürsek, verilere göre geriye kalan 7 saatimizi de ya televizyon izleyerek ya da internette harcamış oluyoruz. Peki bu sistemde kendimize, eşimize ve çocuklarımıza nasıl zaman ayırabiliyoruz? Aslında biz ne izliyorsak oyuz!’ diye sözlerine devam ederken, televizyon, diziler, internet, sosyal medya, oyunlar aracılığıyla yoğun bir şekilde şiddet bombardımanına tutulmuş bir toplumda şiddet olaylarının çoğalmasının garip karşılanmaması ancak ivedi bir şekilde önlem alınması gerektiğini bildirdi.

Pınar Holt, söyleşinin sonunda soruları cavaplayarak, annelere ‘Hayata Bağlan’ adlı kitabını imzaladı.

Saygılarımla.

PINAR HOLT

Istanbul / Türkiye Email:pinarholt75@gmail.com Email: info@pinarholt.com

Web: www.pinarholt.com

Instagram: pinarholtofficial

Facebook: PINAR HOLT

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar