AYKUT KOCAMAN’DAN FUTBOLCULARA UYARI!

AYKUT KOCAMAN'DAN FUTBOLCULARA UYARI!

AYKUT KOCAMAN'DAN FUTBOLCULARA UYARI!

08 Ekim 2017 - 19:50

Teknik direktör Aykut Kocaman, milli arada futbolcularının Akhisar maçı yenilgisinin artçı şoklarını atamadığını gözledi, futbolcularına iki gün moral izni verdi, “Kafanızı boşaltıp gelin” dedi.


Akhisar maçı sonrası öğrencilerinin moral bozukluğunu düzeltmek adına 1 günlük ara veren Kocaman, dönüşte bu iznin işe yaramadığını gözlemledi.

Önceki gün U21 ile yapılan antrenman maçı sonrası, futbolcuları ile kısa bir görüşme yapan Aykut hoca, “Şimdi gidin dinlenin, pazartesi hepinizi Samandıra’ya bekliyorum. Belli ki, şimdi herkesin kafasında Galatasaray derbisi var. Bu durum bizi çıkmaza sürükler. Önce Yeni Malatyaspor’u yenip, üç puan kazanmamız gerekiyor. Bu nedenle 2 gün daha izin veriyorum. Kafanızı boşaltıp gelin” dedi.

Milli endişe arttı 

Fenerbahçe’nin hocası asıl problemi ise milli takımlara giden futbolcular. Kocaman, bir taraftan Galatasaray ile açılan farkın nasıl kapatılacağını düşünürken, diğer taraftan milli takıma giden oyuncularının durumundan dolayı tedirginlik yaşıyor.

3-0’lık İzlanda hezimeti sonrası; Ay-Yıldızlı formayı giyen Mehmet Topal ve Ozan Tufan’ın yanı sıra, İskoçya maçının son dakikasında kendi kalesine attığı golle takımının 1-0 yenilip, dünya kupası finallerinden uzaklaşmasına yol açan Skrtel’in durumu endişe yaratıyor. Kocaman’ın en büyük sıkıntısı ise milli takımlarına giden oyuncuların perşembe gününden itibaren dönecek olmaları. Bu da takımın Malatyaspor maçına tam kadro olarak sadece 1-2 gün çalışabileceği anlamına geliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x