Bahçeli Sert Konuştu!

Bahçeli Sert Konuştu!

10 Mart 2020 - 12:21 - Güncelleme: 10 Mart 2020 - 12:24

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Avrupa'ya gitmek için yollara düşen sığınmacıların maruz kaldığı trajedi tek kelime ile barbarlıktır" dedi

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:


Avrupa'ya gitmek için yollara düşen sığınmacıların maruz kaldığı trajedi tek kelime ile barbarlıktır. İnsan haklarını yok sayan ve sınırlarına gelen mazlumlara düşmanca saldıran Yunanistan'ın Avrupa Birliği tarafından desteklenip arka çıkılması barbarlığa ortaklıktır. Zalimin zulmü bir gün kendisine dönecektir.


Türkiye, göçmen barınma alanı değildir. Türkiye sözünü tuttu, tutmayanlar bellidir. AB, göçmenler için bozgunculuk yapmıştır. Türkiye, yol geçen hanı değildir. 


İDLİB'DE ATEŞKES SÜRECİ


Kararlar bizim açımızdan olumludur. Türkiye, Moskova'da mahcup olmamıştır. Moskova zirvesi ile Türkiye sınırları güvence altına alınacaktır. Ateşkese uyulursa ne ala, uyulmazsa kaldığımız yerden devam edeceğiz.


İddia odur ki Rus devlet televizyonu, Cumhurbaşkanı'yla birlikte heyetinin Putin'in kapısında bekleme anlarını kronometreyle kayda alıp yayınlamış, bu da gündem olmuştur. Zirve toplantılarında benzeri tablolara veya protokol kazalarına istem ve irade dışı elbette tesadüf edilebilecektir. Eğer Rusya yönetimi bunu kasıtlı bir şekilde kayda aldırıp sonra da servis ettirmişse bunun tanımı şüphesiz küstahlıktır, terbiyesizliktir, saygısızlıktır. Bir alçaklık varsa derhal hem tavzih hem de telafi edilmelidir. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaret hepimize hakarettir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x