Bakan Açıkladı!

Bakan Açıkladı!

31 Mart 2021 - 18:15

Ticaret Bakanlığınca koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek gelir kaybı ve kira destekleri için başvuru süresi uzatıldı


Ticaret Bakanlığınca  koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek gelir kaybı ve kira destekleri için başvuru süresi uzatıldı. 

31 Mart 2021 23:59 olan son başvuru tarihi 30 Nisan 2021 23:59'a kadar uzatıldı. Kararı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan duyurdu.

Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Esnaf ve sanatkârlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik kira ve gelir kaybı destekleri ile yiyecek içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan işletmelerimize verilecek ciro kaybı desteklerinde başvuru sürelerini, işletmelerimizin hak kaybına uğramamaları için uzattık. Desteklerden yararlanma şartlarını taşıyan fakat çeşitli sebeplerle başvuruda bulunamayan esnaflarımız ile işletmelerimiz 30 Nisan 2021 tarihi saat 23:59’a kadar e-devlet üzerinden başvuru yapabilecekler. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Hibe ve destek başvuruları e-devlet üzerinde yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x