Bakan Duyurdu!

Bakan Duyurdu!

20 Mart 2021 - 13:03

Yüz binlerce kişiye güzel haber! Ödemeler başladı. Hesaplara en az 500 lira yatırılıyor. Bakan Pekcan duyurdu. Mart ayına ilişkin gelir kaybı ve kira desteği ödemeleri dün itibarıyla başladı. Desteklere müracaatta bulunmayan kişiler için son başvuru tarihi 31 Mart tarihine uzatılmıştı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan bugün yaptığı açıklamada, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik Mart ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine dün itibarıyla başladık" dedi. Destek ödemesi 3 ay süreyle 1000 lira, kira desteği de büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde de 500 lira olarak yapılıyor


Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlara verilen gelir kaybı ve kira desteği ödemelerinin yapıldığını açıkladı.
 
Bakan Pekcan "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik Mart ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine dün itibarıyla başladık. Hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

31 MART'A KADAR UZATILMIŞTI
 
Gelen talepler üzerine desteklerden yararlanma şartlarını taşıyan ancak müracaatta bulunmayanlara yönelik e-Devlet üzerinden son başvuru tarihi 31 Mart 2021'e uzatılmıştı.
 
EN AZ 500 LİRA ÖDENİYOR
 
Gelir kaybı desteği 3 ay süreyle 1000 lira, kira desteği ise büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde de 500 lira olarak veriliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x