Bakan Elvan’dan Önemli Mesaj!

Bakan Elvan'dan Önemli Mesaj!

22 Şubat 2021 - 11:37

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu'nu(TESK) ağırladı. Bakan Elvan "Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık" dedi

https://twitter.com/lutfielvan


Konfederasyonu'nu(TESK) ağırladı. Bakan Elvan "Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık" dedi. TESK yönetimiyle gerçekleştirdikleri toplantıda esnafın taleplerini ve beklentilerini ele aldıklarını belirten Bakan Elvan "bundan sonraki dönemde de esnafımızı yalnız bırakmayacağız" ifadesini kullandı.

Bakan Elvan'ın açıklaması şöyle;

"Esnafımız bizim için değerlidir, kıymetlidir. Pandemi sürecinden ne denli etkilendiklerini biliyoruz. Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonraki dönemde de esnaflarımızı yalnız bırakmayacağız.

TESK yönetimiyle gerçekleştirdiğimiz toplantıda esnafımızın sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini ele aldık. Sn. Bendevi Palandöken ve heyetine değerli fikirleri için teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar!"

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x