Bakan Koca Twitterden Duyurdu!

Bakan Koca Twitterden Duyurdu!

17 Aralık 2020 - 16:41

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Kamu ve özel sağlık sektörümüz pandemi mücadelesinde başarılı bir sınav vermiştir. Gelişmiş ülkelerdeki hasta tercih etme tabloları ülkemizde yaşanmamıştır. Bugüne kadar fedakarlıktan kaçınmayan tüm kamu ve özel sağlık kuruluşlarımızın aşı konusunda da gerekeni yapacağına eminim

https://twitter.com/drfahrettinkoca


Bakan Koca sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Koca, "Kamu ve özel sağlık sektörümüz pandemi mücadelesinde başarılı bir sınav vermiştir. Gelişmiş ülkelerdeki hasta tercih etme tabloları ülkemizde yaşanmamıştır. 


Bunda sağlık kuruluşlarımızın ortak hareket etmesinin sorumluluğu paylaşmasının önemli etkisi olmuştur. Pandemi henüz bitmemiş, oluşturduğu tehdit ortadan kalkmamıştır. Henüz tedbirleri elden bırakamayız. Sağlık kuruluşlarımızdaki sahadaki teyakkuz halini gevşetemeyiz. Özel hastanesi ile kamu hastanesi ile hazırlıklı olmalıyız. İyimserliğimizi, ümitlerimizi terk etmeyelim. Ama hazırlıklı olmayı da ihmal etmeyelim.

Bugüne kadar fedakarlıktan kaçınmayan tüm kamu ve özel sağlık kuruluşlarımızın aşı konusunda da gerekeni yapacağına eminim." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x