Bakan Koca Uyardı!

Bakan Koca Uyardı!

06 Mart 2021 - 09:06

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüksek riskli yerler arasında bulunan İstanbul ile ilgili bir paylaşım yaptı. Koca, "Polikliniklerimizde hasta artışı olduğu görülüyor" dedi

https://twitter.com/drfahrettinkoca
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından İstanbul'da sağlık yöneticileriyle bir araya gelerek corona virüsü salgınının seyrini değerlendirdiklerini duyurdu. Bakan Koca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İstanbul’da sağlık yöneticilerimizle bir araya gelerek salgının seyrini değerlendirdik. Polikliniklerimizde hasta artışı olduğu görülüyor. İstanbul normalleşmenin örnek şehri olmalı. Bunu başaracak kararlılıktayız. 


İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRÜ UYARMIŞTI

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, kentin yüksek riskli grupta yer aldığını belirterek “Salgın bitmedi” demişti. Memişoğlu açıklamasında “Uyum içinde kısıtlama duygusu ve farkındalığı ile hareket etmek zorundayız. Aman dikkat! Öğrencimize, yaşlımıza, esnafımıza, vatandaşımıza güveniyoruz. Şimdiye kadar gösterdikleri özveriye bundan sonra gösterecekleri hassasiyete çok teşekkürler” ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x