Bakan Selçuk Tarih Verdi!

Bakan Selçuk Tarih Verdi!

08 Şubat 2021 - 10:44

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Salgının seyri nedeniyle tüm sınıfların aynı anda tam zamanlı yüz yüze eğitme geçmesi kısa vadede mümkün görülmüyor" açıklamasında bulundu

 
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarıyıl tatilinin son haftasında öğretmenlerle yaptığı çevrimiçi toplantıda açıklamalarda bulundu.

15 Şubat itibarıyla yeni bir döneme başlanılacağını ifade eden Selçuk, "Dileğimiz salgının en kısa sürede bir engel olmaktan çıkması ve okullarımızın yine sizlerle ve çocuklarımızla hayat bulması; alışık olduğu seslere, renklere, yüzlere ve doğal ritmine kavuşması" dedi. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimle ilgili olarak "Salgının seyri nedeniyle tüm sınıfların aynı anda tam zamanlı yüz yüze eğitme geçmesi kısa vadede mümkün görülmüyor" açıklamasında bulundu. Selçuk, "Sınıflarda yüz yüze eğitimin sağlıklı yürütülmesi için yaptığımız planlamayı yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. 

OKULLARIN AÇILIŞ PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 15 Şubat'ta köy okullarında, 1 Mart tarihinden itibaren ise tüm resmi ve özel okulların 8. ve 12. sınıfları için Bilim Kurulu'nun öngördüğü şartlar çerçevesinde öğrencilerin sınıflardaki yerlerini alacaklarını söylemişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x