Başkan Gümrükçü’den Dayanışma Mektubu!

Başkan Gümrükçü'den Dayanışma Mektubu!

13 Ocak 2021 - 19:00

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Avrupa Spor Kentleri Federasyonu'nun düzenlediği organizasyonda "2021 Avrupa Spor Kenti" ödülünü alan Avrupa'nın 9 önemli kentinin belediye başkanına tebrik ve dayanışma mektubu gönderdi

Çiğli Belediyesi'nin 2021 yılında "Avrupa Spor Kenti" ödülünü Türkiye'ye getirmesine öncülük ederek büyük bir başarıya imza atan Başkan Utku Gümrükçü, aynı ödüle layık görülen Avrupa'nın önemli kentlerinin belediye başkanlarına sportif faaliyetler ve Pandemi sürecine yönelik iş birliği çağrısında bulundu.

Başkan Gümrükçü: "İş birliğine hazırız”

Sporun birleştirici ve fairplay ruhunu ön planda tutmak ve yaygınlaştırmak istediklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, "Spor, sağlıklı yaşamın olmazsa olmazıdır. Çiğli Belediyesi olarak, gençlerimizi spora yönlendirmek için yatırımlar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız, uluslararası mecrada saygın bir kurum olan Avrupa Spor Kentleri Federasyonu tarafından ödüle layık görüldü. Bizim gibi Avrupa'nın önde gelen kentleri de bu ödülü aldı. Gerek Pandemi süreci gerekse sportif faaliyetlerdeki iş birliği ve dayanışma duygularımızı paylaşmak için bu kentlerin değerli belediye başkanlarına mektup yazdım. Yurtdışından sporcuları Çiğli'mizde ağırlamayı, bizim sporcularımızı da yurttaşına göndermeyi farklı kültürlerin öğrenilmesi ve dostlukların geliştirilmesi için önemli buluyorum. Bu noktada her türlü iş birliğine hazırız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x