Başkan İduğ’a Alkışlı Destek

Başkan İduğ’a Alkışlı Destek

27 Mayıs 2019 - 11:57

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, aralarında HAYTAP ve HİPDER gibi hayvansever dernek temsilcilerinin de yer aldığı vatandaşlarla Pınarbaşı’nda bulunan Can Dostlar Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Merkezde can dostları için yapılanlar ve yapılacaklar hakkında hayvanseverlere bilgi veren İduğ, “Siz ne uygun görüyorsanız biz onu yapacağız, kurumsal ve sürdürülebilir bir tesis yapmak istiyoruz. Burada en iyisini yapmalıyız’’ dedi

Bornovalı hayvanseverler Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Aralarında HAYTAP İzmir temsilcisi Esin Önder’in de yer aldığı hayvanseverlerle makamında görüşen Başkan İduğ, Pınarbaşı'nda Bornova Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’ne bağlı Can Dostlar Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında bir sunum da yaptı.

Can dostları için belediyeden beklentilerini dile getiren hayvansever vatandaşlar daha sonra Başkan İduğ ile birlikte Pınarbaşı’nda bulunan Bornova Belediyesi’ne ait Rehabilitasyon Merkezi’ne geçti. Vatandaşlara Merkez’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İduğ, can dostlar için gerçekleştirmek istediği projeleri de anlattı.

Hayvanseverlere ‘’Siz ne uygun görüyorsanız biz onu yapacağız’’ diyen Başkan İduğ; ‘’Kurumsal ve sürdürülebilir bir tesis yapmak istiyoruz, bizden sonra bu hayat devam edecek, burada en iyisini yapmalıyız’’ dedi.

Başkan İduğ ile birlikte can dostlarını ziyaret eden ve barınak hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan havyanseverler yapılacak olan tesisten duydukları memnuniyeti alkışlarıyla ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x