Başkan İduğ Müjdeyi Verdi!

Başkan İduğ Müjdeyi Verdi!

14 Kasım 2019 - 19:00

Bornova Belediyesi’nin Çevre Yolu Bornova Viyadüğü altında projelendirdiği yeni pazaryeri için geri sayım başladı. İzmir Pazarcılar Derneği’ni ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Özkanlar Pazaryeri’nin iki yıl önce kapatılmasıyla ortaya çıkan eksikliği de giderecek Bornova Yeni Pazaryeri’ni, 2019 yılının son Cumartesi günü olan 28 Aralık’ta açmayı planladıklarını söyledi

HAFTANIN 4 GÜNÜ AÇIK OLACAK

 

12 bin 219 metrekare alanda kurulacak Yeni Bornova Pazaryeri’nin haftanın 4 günü kullanılacağını vurgulayan Başkan İduğ, “Salı günlerini kadın üreticilerimize, Perşembe’yi tekstilcilere ayırdık. Cumartesi günleri klasik sebze ve meyve pazarı kurulacak. Pazar günleri ikinci el otomobil pazarı açılacak. Viyadük altı, ayın bir günü ise antika pazarı olarak hizmet verecek” diye konuştu.

YÜZLERCE AİLE MUTLU

 

Pazarcılar Derneği Başkanı Faysal Acar ise “860 esnafımız Özkanlar Pazaryeri’nin kapatılmasıyla büyük mağduriyet yaşadı. Bölgede yeni bir pazar kurulacak olması hem esnafı, hem de vatandaşları çok sevindirdi. Başkanımız Mustafa İduğ’a çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

AÇILIŞ GÜNÜ KAN BAĞIŞI

 

Başkan İduğ’un İzmir Pazarcılar Derneği’ni ziyaretine Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Cemil Kurkut da katıldı. Kurkut, açılış günü kan bağışı araçlarının pazaryerinde olacağını, esnaf ve yakınlarının kan bağışında bulunacağını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x