Bazı Burçlar Bir Defa Aşık Olur

Bazı Burçlar Bir Defa Aşık Olur

10 Aralık 2019 - 20:00

Bazı burçlar vardır, her gün birine aşık olur, şıpsevdi gönüllüdür. Bazı burçlar vardır hayatları boyunca aşklarının sayısı iki elin parmağını geçmez. Bazı burçlar vardır ki onlar hayatlarında sadece bir defa aşık olabilir

"Kaç kere aşık oldun" diye sorduğunuzda bazıları onlarca kişiyi sayar, bazıları ise çok daha az bir sayı belirtir. Ancak bazı burçlar var ki onların bu soruya tek kelimelik cevabı vardır: Bir

BAŞAKLAR
Çok seçici davranan Başaklar, aradıkları aşkı bulmak için kılı kırk yararlar. Aradığı kişiyi bulmak için adaylarını bin bir elekten geçirir ve kusursuzu ararlar. Aradıklarını bulduklarında da saklı bir hazineyi bulmuşçasına ona özen gösterir ve onu hayatları boyunca korumaya çalışırlar. Hayatlarını aşkına adarlar ve ömürlerinin sonuna kadar aynı kişiye sadık kalırlar.


YENGEÇLER
Burç haritasının en duygusal burçlarından olan Yengeçler, sevdikleri zaman aşklarının üzerine titrerler. Romantiklik dozunu bir hayli artıran Yengeçler, bu durumu biraz abartsa bundan vazgeçemez ve hayatlarının sonuna kadar sevdiği ile beraber olmak ister. Büyük sorunlar yaşamadıkları sürece aşklarından azalma olmaz, hayatları boyunca aşklarını sıcak tutarlar.


BOĞALAR
Boğa burcu insanları kolay kolay kimseden elektrik alamaz. Onların birisinden etkilenmemesi için görünüm, ekonomik durum ve yaşam tarzı gibi konuları ince eleyip sık dokur. Tüm süreçleri inceledikten sonra başarıyla geçen kişiye kapılarını açan Boğa, o noktadan sonra gözü başkasını görmez ve sevdiğine sadık kalır. Büyük aşkları andıran bir ilişki yaşayan Boğalar, sonsuz gibi bir aşk yaşar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x