Bekir Bozdağ Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti...

Bekir Bozdağ Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti...

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında soruları yanıtlıyor. Bozdağ açıklamasında Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı dekontların para gönderilmediğini ispat ettiğini söyleyerek CHP liderini istifaya davet etti.

04 Aralık 2017 - 15:37

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında soruları yanıtlıyor. Bozdağ açıklamasında Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı dekontların para gönderilmediğini ispat ettiğini söyleyerek CHP liderini istifaya davet etti.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar kurulu sonrası açıklama yapıyor.
Bozdağ'ın açıklamasından satır başları:

ERDOĞAN'IN PARA TRANSFERİ AÇIKLAMASI

Her türlü para transferi de bu maksatla yapılabilir. Türkiye'de bu alanda herhangi bir sınırlama söz konusu olmamıştır, bundan sonra da sınırlama söz konusu olmayacaktır. Cumhurbaşkanımızın herhangi bir talimatı olmamıştır. Cumhurbaşkanımızın dikkat çektiği husus sadece kendi ülkesine güvenmediği için sermayesini başka yerlere aktarmak isteyenlere yönelik bir sitem olduğunu ifade etti.

PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C terör örgütleri Türkiye'nin kaynaklarını da yurt içi ve yurt dışında terörü finanse etmek maksadıyla Türkiye'den elde ettikleri gelirlerini kullanmaktalar. İş adamlarımız küresel finans sistemine dahil bir şekilde faaliyetlerini öyle devam ettireceklerdir. Bunların teminatı bizim yasalarımız, anayasalarımız, bankacılık sistemimiz ve hükümetimizdir. Türkiye'de serbest piyasa ekonomisi vardır.

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI

CHP'nin yarın açıklayacağı belge, kağıt parçası, yeni bombalar nedir bilmiyorum. Kılıçdaroğlu üst üste ekranlar önünde bir iddiada bulundu. Man Adası var, 1 sterlinlik şirketler var. Cumhurbaşkanının akrabası, ailesi para transfer ettiği iddialarında bulundu. İspat olarak da dekontları gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımız benim ve yakınlarımın para göndermesi söz konusu değildir, siyaseti ve Cumhurbaşkanlığını ispat edersen bırakırım dedi. CHP, Cumhurbaşkanımızı Cumhurbaşkanlığından indirmek için terör örgütleri ile aynı hedefe koşma konusunda çalışma içerisinde. Türkiye karşıtları ile işbirliği çok açık. Eline altın bir fırsat vermiş oldu sayın Cumhurbaşkanımız.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x