Berna Laçin Patladı!

Berna Laçin Patladı!

08 Mayıs 2019 - 15:42

Grup konuşmasından sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Yargıya çete diyen sözde bir partinin genel başkanı sıfatını taşıyan sana sesleniyorum gel dokunulmazlığın kaldırılması için bir talep ver ilk oyu ben vermezsem namerdim diyorum." dedi. Berna Laçin ''seks kasedi'' iddialarına yanıt verdi


Ekrem İmamoğlu'nun destekleyen güzel oyuncu Berna Laçin hakkında çıkan "seks kasedi ve iş almak için destekliyorlar" iddialarına çok sert tepki gösterdi.

YSK’nın seçimi yenileme kararı almasının ardından Ekrem İmamoğlu, sanatçılara, iş insanlarına seslenmiş ve “Konuşun” çağrısında bulunmuştu. Bu çağrıya yüzlerce sanatçı sosyal medyadan karşılık verdi.

Bu süreç devam ederken ortaya bir iddia da atıldı. İddia, sanatçıların bağlı bulundukları ajansın sahibinde seks kasetlerinin olduğu yönündeydi. İmamoğlu’na yönelik desteği de ajansın sahibi, sanatçıları tehdit ederek sağlamıştı.

Bu iddialar Berna Laçin’i güldürdü. Laçin, söz konusu iddialara Twitter’dan cevap verdi ve şöyle dedi:

‘HERKES KENDİ GİBİ BİLİR’

“Bir ana haberden parça gördüm de şimdi tesadüfen. Dizi-reklam-konser almak için İmamoğlu'ndan taraf olmuş sanatçılar… (Tarkan, Cem Yılmaz, Şahan filan koca fotoğraflarımız var)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x