Beşiktaş Harekete Geçti!

Beşiktaş Harekete Geçti!

30 Mayıs 2019 - 09:43 - Güncelleme: 30 Mayıs 2019 - 10:00

Beşiktaş yönetiminin yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturma düşüncesi kapsamında bonservisi elinde bulunan Hollandalı yıldız Arjen Robben ile ilgilendiği öne sürüldü. Geçen yıllarda da bu oyuncuya talip olan Siyah-beyazlılar, yıldız oyuncuyu ikna edememişti

Bayern Münih ile yollarını ayırdı
Geçtiğimiz günlerde 10 yıllık Bayern Münih serüvenine noktaya koyan 36 yaşındaki yıldızın bonservisi elinde bulunuyor.Habere göre kulübün ekonomik olarak küçülmeye gitmesini göz önünde bulundurarak transferde önceliği bonservisi elinde bulunan isimlere veren Beşiktaş’ın, Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’le yollarını ayıran Arjen Robben’i hedefleri arasına eklediği ortaya çıktı. 10 yıllık Bayern macerasını noktalamasının ardından yeni kulüp arayışında bulunan 36 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu için çalışma başlatan yönetimin, yıldız ismin sağlık durumu ve şartları konusunda araştırma içinde olduğu bildirildi.

Arjen Robben’in sakatlık durumu nasıl?
Diz sakatlığı sebebiyle son dönemde istikrar konusunda sıkıntı yaşayan Robben, Hollanda basınına yaptığı açıklamayla sağlığının yerinde olduğunu söyledi. Başarılı oyuncu, “Futbol hayatıma 4 ya da 5 yıl devam etmek istiyorum. İnsanlar sakatlık geçmişimi göz önünde bulundurarak benim deli olduğumu düşünebilir. Bayern’de bu sezonun başında yapılan testlerde takımın en iyileri arasında yer aldım. Hâlâ formdayım ve hâlâ güçlüyüm” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x