’’Bir Gün Sana da Gelecekti Sıra’’

''Bir Gün Sana da Gelecekti Sıra''

16 Ocak 2020 - 13:45

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Damien Comolli'ye kulübün eski tercümanı Deniz Sarıtaç'tan çok ağır sözler geldi. Ayrılığın ardından sosyal medyadan paylaşım yapan Sarıtaç, ''Bir gün sana da gelecekti sıra'' ifadelerini kullandı


Fenerbahçe'de Sportif Direktör olarak görev yapan Damien Comolli görevinden ayrıldı. Özellikle Falette transferinden sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile arası açılan Damien Comolli'nin istifa ettiği açıklandı. 2018’den bu yana sarı lacivertli kulüpte Sportif Direktörlük görevini sürdüren Comolli’nin istifası sosyal medyada da büyük ses getirdi.

Kulübün eski çalışanlarından tercüman Deniz Sarıtaç ayrılığının ardından Fransız futbol adamına sert sözlerle göndermeler yaptı.


‘İFTİRALAR AT, ARKADAN KONUŞ, KUYU KAZ’
Sarıtaç yaptığı paylaşımda, ”Çalıştığın ülkeyi küçümse, sürekli insanlara iftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz. Üç kuruş maaşla çalışan insanları bile paranoyalarınla kovdur. Kendi eksikliğin anlaşılmasın diye iş bilen herkesle çatış. Bir gün sana da gelecekti sıra. Güle güle…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x