Black Widow Sonunda Film Mİ Oluyor?

Black Widow Sonunda Film Mİ Oluyor?

12 Ocak 2018 - 17:39

Hollywood’un en seksi kadınlarından Scarlett Johansson’un canladırdığı Black Widow karakteri sonunda kendi filmine kavuşuyor.
Marvel çizgi romanlarının sevilen kahramanlarından Black Widow (Kara Dul) sonunda kendi filmine kavuşuyor. İlk olarak Iron Man 2'de sinemaseverlerin karşısına çıkan ve o günden beri Marvel sinematik evreninin önemli bir parçası olan Scarlett Johansson’un canlandırdığı Black Widow'un bireysel filmi için ilk somut adımlar atılmaya başlandı.
Variety'nin haberine göre; Marvel, uzun süredir gündemde olan Black Widow filmi için nihayet hazırlıklara başladı ve filmin senaryosunu kaleme alması için Jac Schaeffer ile anlaştı. Schaeffer, bilim-kurgu unsurları içeren komedi filmi TiMER'ın senaryosunu yazarak adını duyurmuştu.
Marvel sinematik evreninin başındaki isim olan Kevin Feige'nin Black Widow filmi için birçok senarist ile görüştüğü ve yıllardır karakteri canlandıran Scarlett Johansson'a danıştıktan sonra Schaeffer'da karar kıldığı belirtiliyor.
Bugüne kadar kadın bir kahraman etrafında dönen süper kahraman filmlerinin gişe performansı hakkında endişeler olsa da, özellikle Wonder Woman'ın geçtiğimiz yıl yakaladığı büyük başarı Black Widow gibi filmlerin önünü açmış gibi görünüyor.
2016 yılının ocak ayında benzer iddialar gündeme gelmiş, Joe Russo konuya ilişkin soruya "Biz Karadul karakterini çok sevdik" derken, Anthony Russo da, "Scarlett Johansson'ı da çok sevdik" demişti. Karakteri Marvel evreninin en zengin karakterlerinden biri olarak gördüklerini belirten kardeşler, "Karadul çok komplike bir karakter. Kendi şeytanlarıyla savaşıyor ve dünya algısı büyüleyici. O karakterle birçok şey yapılabilir" dediler. 

Karakterin solo bir film için oldukça uygun olduğunu belirten Johansson “Bu tamamen Marvel ve benim zamanlamamızla ilgili” demişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x