Bomba Açıklama!

Bomba Açıklama!

23 Temmuz 2020 - 20:00

Tutarsız açıklamaları nedeniyle eşi Kim Kardashian'la arası bozulan ABD'li rapçi Kanye West, iki yıl önce aldatıldığını iddia ederken, eşinin meslektaşı ile otelde buluştuğunu açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü


Amerika TV yıldızı Kim Kardashian ve eşi Kanye West arasında esen soğuk rüzgarı konuşuyor. ABD'de Başkanlık yarışına katılmasıyla gündeme oturan Kanye West, ilk mitinginde aile içi sırlarını paylaşmış, hüngür hüngür ağlamıştı.

ABD'li rapçi, sosyal medyadan eşi Kim Kardashian (39) ve kayınvalidesini hedef almış, kendisini 'deli' diye kapatmak istediklerini öne sürmüştü.Kardashian'ın kendisinden boşanmak istediği iddia edilen West, sosyal medyada iki yıldır eşinden boşanmaya çalıştığını açıkladı.

Eşi Kardashian ile rapçi Meek Mill'in (33) iki yıl önce bir otelde buluştuğunu öğrendiğinden bu yana evliliğini sonlandırmaya çalıştığını söyleyen West, aldatıldığını ima etti.

Meek Mill ile Kim Kardashian, hapishane reformu için birlikte çalışıyordu.

Kardashian, gündeme boma gibi düşen iddia ile ilgili olarak dün sessizliğini bozdu. "Eşim bildiğiniz gibi bipolar (iki kutuplu kişilik bozukluğu). Yine kriz geçiriyor. Ama bu hastalık onun hayallerine ve dehasona engel değil. Anlayış rica ediyoruz" diyerek, evliliğini kurtarmak adına bir adım attı.

Kim Kardashian'ın serveti 1 milyar dolar. Kanye West'in serveti 3 milyar dolar. Çiftin, ikisi taşıyıcı anneden olmak üzere 4 çocuğu var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x