Bornova Belediyesi’nden Muhtarlara Tam Destek

Bornova Belediyesi’nden Muhtarlara Tam Destek

18 Aralık 2018 - 18:30

Bornova Belediyesi, vatandaşa verilen hizmet kalitesini arttırmak ve daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için muhtarlara destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 2014 yılından bu yana muhtarlara yeni ofis binaları yaparken, elektirik, su, internet ve telefon gibi temel ihtiyaçlarını da karşılıyor. Bornova Belediyesi’nin her zaman muhtarların yanında olduğunu ifade eden Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakcı, “Başta Başkanımız Olgun Atila olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi

İlçe sınırları içinde bulunan 45 mahalleye eşit hizmet götürmek ilkesi ile çalışan Bornova Belediyesi, vatandaşa verilen hizmet kalitesini her geçen gün yükseltiyor. 2014 yılından bu yana yaptığı çalışmalarda vatandaşa en yakın kamu birimi olan muhtarlara destek veriyor.

Yeni yapılan muhtarlık binaları ile daha iyi şartlarda hizmet verilmesini sağlarken, binaların elektrik, su, internet, telefon faturalarını her ay ödeyerek eksiklikleri de gideriyor. Ayrıca muhtarların kağıt, kalem ve toner gibi kırtasiye malzeme ihtiyaçları da belediye tarafından karşılanıyor. Ayrıca hizmet kalitesini arttırmaya yönelik olarak muhtarlar için yapılan çalışmalar kapsamında bilisayar eğitimi ve finansal okuryazarlık eğitimi gibi etkinliker düzenleniyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya muhtarlara gösterdiği destek için teşekkür eden Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rafetpaşa Mahale Muhtarı Recep Çakmakcı, “Başkanımız göreve geldiği ilk günden bu yana Bornova Bizim Evimiz diyerek ‘Ortak akıl’ ilkesi ile hareket etti. Yerinden yönetim anlayışı ile sık sık mahalleleri gezerek vatandaşları birebir dinledi. Biz muhtarların ve vatandaşların istek ve taleplerini dikkate alarak çalışmalar gerçekleştidi. İlçemizde bulunan 45 mahallemizin muhtarları adına her zaman yanımızda olan ve bizimle omuz omuza çalışan Başkanmız Olgun Atila çok teşekkür ediyorum” diyerek, Bornova Belediyesi’nin muhtarlara yaptığı destekleri de anlattı.

Kaliteli hizmet için yeni binalar

Bornova’da vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek amacıyla muhtarların fiziki koşulları da iyileştirildi. Bu amaçla Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından tasarlanan yeni muhtarlık ofisleri 12 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 28 metrekarelik alan üzerine inşaa edildi. Önünde 16 metrekarelik terası bulunan modern ofislerde; küçük bir mutfak ve tuvalet de bulunuyor. Tasarımı ile dikkat çeken klimalı ofislerin, ilan panosu, dolap, masa ve sandalyeleri de muhtarların en iyi hizmeti veribilecekleri şekilde dizayn edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x