Bornova’da Avrupa Kupası Heyecanı!

Bornova’da Avrupa Kupası Heyecanı!

26 Kasım 2018 - 19:30

Açıldığı 2016 yılından bu yana salon sporlarında ulusal ve uluslararası organizasyonların adresi haline gelen Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi, önemli bir maça daha ev sahipliği yaptı. Hentbolde Avrupa Kupası maçları için Bornova’yı tercih eden Göztepe, Norveç temsilcisi Arendal ile Atatürk Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, spor alanında yaptıkları yatırımlarla Bornova’nın adını sadece Türkiye’ye değil, Avrupa’ya da duyurduklarını söyledi

İzmir’de salon sporlarının en önemli noktalarından biri haline gelen Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi, bir uluslararası maça daha ev sahipliği yaptı. Göztepe, hentbolde 3. Avrupa sezonunda da Bornova’yı tercih etti. Challenge Kupası'nda 2016-2017 sezonunda Hollanda ekibi JMS Hurry-Up, 2017-2018 sezonunda ise Yunanistan’ın PAOK ve AEK takımlarını Bornova’da ağırlayan sarı-kırmızılılar, aynı organizasyonun 3. turunda bu kez Norveç temsilcisi Arendal ile Bornova Atatürk Spor Komleksi’nde karşı karşıya geldi.

Maç sonrası örnek tablo

Genç ve tamamı Türk oyunculardan kurulu Göztepe, hentbolde bir ekol olan Norveç temsilcisine 40-25 kaybettiği maçın rövanşında verdiği mücadele ile büyük takdir topladı. Sarı-kırmızılılar son dakika bulduğu golle maçtan 28-28 eşitlikle ayrıldı. Maç sonrasında tablo görülmeye değirdi. Norveçli oyuncular, taraftarları ile bütünleşen sarı-kırmızılılar ile birlikte omuz omuza tribünleri selamları, tezahüratlara eşlik etti.

Bornova adını Avrupa’ya duyuruyoruz

Daha önce Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası, Türkiye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası gibi ulusal organizasyonlara da ev sahipliği yapan Kompleks’te oynanan maçı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da izledi. Spor alanında yaptıkları yatırımlarla Bornova’nın adını sadece Türkiye’ye değil, Avrupa’ya da duyurduklarını söyleyen Başkan Atila, “Ulusal ve uluslararası organizasyonlardaki tecrübemiz hergeçen gün daha da artıyor. Bornova Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte daha büyük turnuvalara ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x