Bozdağ: Kılıçdaroğlu’nun Afrin açıklaması vahim...

Bozdağ: Kılıçdaroğlu'nun Afrin açıklaması vahim yanlıştır

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün bazı gazetelerde yer alan 'Afrin'e girilmesini doğru bulmuyorum' açıklaması, vahim bir yanlıştır. Bu, Türkiye'ye, 'Afrin'i teröristlerden temizleme, Afrin'deki teröristlere dokunma', demektir. Dolayısıyla teröristlere destektir." ifadesini kullandı.

07 Şubat 2018 - 15:31


Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabı üzerinden CHP  Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bugün bazı gazetelerde yer alan Zeytin Dalı  Harekatı'na ilişkin ifadeleri konusunda açıklama yaptı.

Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun söz konusu gazetelerdeki, "Afrin'e  girilmesini doğru bulmuyorum" açıklamasının, "vahim bir yanlış" olduğunu  belirtti.

Bozdağ, şunları kaydetti:

"Bu, Türkiye'ye, 'Afrin'i teröristlerden temizleme, Afrin'deki  teröristlere dokunma', demektir. Dolayısıyla teröristlere destektir. Belli ki  YPG'ye 'Kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur' diyen  Kılıçdaroğlu, Afrin merkezde PYD-YPG-PKK'nın eli kanlı teröristlerinin varlığını  sürdürmesini ve Zeytin Dalı Harekatı'nın hedeflerine ulaşmadan sonlandırılmasını  istemektedir. Sayın Kılıçdaroğlu ve herkes bilmelidir ki Zeytin Dalı Harekatı,  Afrin'in merkezi dahil Afrin bölgesindeki her karış toprak ve tüm yerleşim  yerleri, terör örgütlerinden ve teröristlerden temizleninceye kadar devam  edecektir. Kimse, Türkiye'nin bu hedefe ulaşmasını engelleyemez."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x