Bu hareketlere dikkat! Bunları yapıyorsanız aşık değilsiniz

Bu hareketlere dikkat! Bunları yapıyorsanız aşık değilsiniz

Birlikte olduğunuz kişiyi gerçekten seviyor musunuz? İşte partnerinize aşık olmadığınızı gösteren işaretler…

13 Mart 2018 - 21:30

 Kedinizi sevebilir, hatta bisiklete binmeye bayılabilirsiniz. Yani hayatınızda sevdiğiniz tonla şey olabilir. Ancak bir insanı sevmek, bir kediyi ya da bir hobiyi sevmek gibi bir şey değildir. 


Birine olan aşkınız ve sevginiz tükendiyse bunu anlamanın çok basit altı yolu var. Bu  işaretlerin altısı da ilişkiniz için geçerliyse, belki de sevgi zannettiğiniz şey yalnızlık korkunuzu örtbas etmek için kullandığınız bir paravan ya da yenilikten kaçarken sığınıp kaldığınız bir limandan ibaret olabilir. İşaretler sevginizin bittiğini gösteriyorsa belki de kangren olmuş ilişkiyi bitirmenin zamanı gelmiş demektir.
 

1- Duygusuzluk

Aşık olan insanların birlikte bir şeyler yapmak için her zaman enerjisi olur. Birbirlerini mutlu etmek ve yaşayacakları yeni heyecan verici maceralara birbirlerini de dahil etmek isterler. Eğer yapmak istediğiniz şeyleri partnerinizle beraber yapmak içinizden gelmiyorsa belki de onu artık sevmiyorsunuz demektir.

2- Mesafe

Birbirine aşık olan partnerler olabildiği kadar birbirleriyle vakit geçirmek ister. İşten eve gelmek için can atar ya da hafta sonunu beraber geçirmeyi hayal eder. Eğer partnerinizle aranıza sürekli mesafe koyuyorsanız aşık olmayabilirsiniz.

3- Fiziksel yakınlık

Aşık olan çiftler, birbirleriyle daha sık birlikte olur. Üstelik bunu sadece egolarını tatmin etmek için değil onlara istendiklerini, arzulandıklarını ve değer verdiklerini göstermek için yaparlar. Eğer partnerinizle birlikte olmak içinizden gelmiyorsa bir şeylerde ciddi ciddi sorun var demektir.

4- Odaklanma

Aşık çiftler, birbirlerine çok iyi bir şekilde odaklanabilir. Birbirlerini sıkça düşünür ve sebep olmadan da hediye alabilirler. Partnerlerinin mutsuzluğunu hemen fark eder ve bunu düzeltmek için de çaba gösterirler. Eğer partneriniz gün içinde aklınıza gelmiyor ve bunu işlerinizin yoğunluğuna bağlıyorsanız emin olun ki bunun yoğunlukla değil büyük ihtimal ona aslında aşık olmamanızla ilgisi vardır.

5- Değer vermek

Aşık olan insanlar karşısındakine değer verir ve onu bulduğu için kendini çok şanslı hisseder. Hatta bunu ifade etmek için ‘Ruh ikizimi buldum!’ tipi cümleleri onların ağızlarından sıklıkla duyabilirsiniz. Eğer partnerinizi özel değil ama beraber olduğunuz sıradan insanlardan biri olarak görüyorsanız aşık değilsiniz demektir.

6- Saygı göstermek

Saygı her türlü ilişkinin temel kuralıdır. Ama en çok aşkın… Aşık çiftler birbirlerine her zaman saygı göstermeyi bilir. Birbirlerine hayrandırlar ve her zaman destekleyici bir tavır takınırlar. Dinlemeyi iyi bilir, tartışır ve orta yolu bulurlar. Daha az kontrol savaşı ama daha çok ekip ruhu vardır bu ilişkilerde. Eğer sevgilinize yeteri kadar saygı duymuyorsanız aşk çoktan pencereden uçup gitmiş demektir. Saygı biterse aşk biter diye boşuna dememişler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x