Buca İçin El Ele Verdik!

Buca İçin El Ele Verdik!

05 Ekim 2019 - 18:00

Eski ve binası olmayan muhtarlıkları yenilemek için kolları sıvayan Buca Belediyesi, çalışması gerçekleştiren Gaziler Mahalle Muhtarlığı’nı hizmete açtı. Açılışta belediyenin 6 aylık çalışmaları hakkında bilgi veren Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, ilçenin temizlik sorununun tarih olacağının müjdesini verdi. Cezaevi, ulaşım gibi sorunlarda ise siyasi sahip gözetmeksizin çalışma yapıldığını söyleyen Kılıç, “Buca için el ele verdik” dedi

Bucalı vatandaşların en iyi hizmeti alabilmeleri için çalışmalarını hızla sürdüren Buca Belediyesi, kullanılmaz halde olan eski muhtarlık binalarını yenileme çalışması başlattı.

Çalışmalar kapsamında, Gaziler Mahalle Parkı yanında Buca Belediyesi Tesisler Müdürlüğü tarafından yeni ve modern bir yapıyla Gaziler Mahalle Muhtarlığı inşa edildi.

Vatandaşların temiz ve düzgün bir ortamda hizmet alabilmesi için yenilenen bina, peyzaj düzenlemeleriyle de mahalleye güzel bir görüntü kattı.

Buca’nın en genç mahalle muhtarı olan Gaziler Mahalle Muhtarı Kerem Şeker ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun, Buca Belediyesi Meclis Üyeleri, Buca Muhtarlar Derneği Başkanı ve muhtarlar katıldı.

BUCA HAYALİ GERÇEKLEŞİYOR

Muhtarlığın açılış töreninde konuşan Başkan Kılıç, “Yaklaşık 6 ay önce bir yola çıktık. Bireylerin daha mutlu olduğu, çocukların daha güzel parklarda oynadığı, yollarının düzgün olduğu, sportif ve kültürel faaliyetleriyle yaşanabilir güzel bir Buca hayali kurduk. Bu hayallerimizi başlatırken de önce mahallelerimizden başlamamız gerektiğini düşündük. Muhtarlarımızın kendilerine yakışır, güzel bir binaya sahip olması gerektiğini düşündük. Bundan sonra inşallah muhtarlık hizmetini daha şevkle, belediyemizle koordineli bir şekilde gerçekleştirirsiniz” diye konuştu.

BUCA’DA ARTIK TEMİZLİK GÜNDEMİ OLMAYACAK

Gaziler Mahallesi ve çevre mahallelerde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, kentin temizlik sorunun tarihe karışacağını söyledi. Temizlik çalışmalarından olumlu dönüşler alındığını ifade eden Kılıç, “Yeni temizlik araçları ve temizlik personellerini belediyemiz bünyesine kattık. Bundan sonra Buca’da çöp sorununu gündemde olmaktan çıkaracağız. Buca, tertemiz Bucalıya yakışır bir hale gelecek. Bundan sonra hiçbir belediye başkanı ‘temizlik yapacağım’ diye bir vaatte bulunmayacak. Çünkü bu bizim asli görevimizdir. Buca’nın artık temizlikle ilgili bir gündemi olmayacak” şeklinde konuştu.

BUCA İÇİN EL ELE VERDİK

Buca’nın trafik sorunundan, cezaevi sorununa kadar birçok konularda yürütülen çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Kılıç, parti ayrımı gözetmeksizin Buca için herkesin elini taşın altına koyduğunu söyledi. Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Herhangi bir siyasi sahip gözetmeden gerek siyasi partilerimiz, gerek milletvekillerimiz, gerek meclis üyelerimiz bu konularda mücadelesini veriyorlar. Buca için el ele verdik. Yakın bir süreçte o yaşanabilir Buca hayalini gerçekleştireceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x