Buca İçin El Ele!

Buca İçin El Ele!

01 Kasım 2019 - 19:00

Buca Belediyesi’nin ortaklaşa pek çok sosyal sorumluluk projesine imza attığı Buca Kent Konseyi, geçen haftaki seçimlerinde güven tazeleyen Başkanı Mürüvet Suatoğlu Balcılar ve yönetimi ile birlikte Başkan Erhan Kılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette cezaevinden kadına şiddete kadar pek çok konu ve ortak proje ele alındı

Belediye Kanunu kapsamında kurulan ve Buca’daki sivil toplum kuruluşlarının çatısı olan Buca Kent Konseyi’nin güven tazeleyen Başkanı Mürüvet Suatoğlu Balcılar ve ekibi Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’ı ziyaret ederek gelecek dönem projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Sivil toplumun daha eşit, daha adil ve daha müreffeh bir toplum için önemine dikkat çeken Kılıç, “Bizler de projelerimizi oluştururken sizlerin düşüncelerini çok önemsiyor, her hassasiyetinizi halkın hassasiyeti olarak görüyor ve dikkate alıyoruz. Şimdiye kadar yürüttüğümüz başarılı çalışmaların bundan sonra da sürmesini gönülden diliyorum” diye konuştu.

DAHA ÇOK GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR İÇİN

Buca Belediyesi olarak temizlik, fen işleri ve park bahçeler gibi asli görevlerini yerine getirirken sosyal projeleri hiçbir zaman rafa kaldırmadıklarını vurgulayan Kılıç, “Sivil toplum ortak vicdanımıza işaret eder, yoğun çalışma temposunda göremediklerimizi gösterir ve ezilen, ötekileştirilen kesimlerin sesinin daha gür çıkmasını sağlar. Buca’da da şimdiye kadar daha yeşil bir çevre, daha çok gülümseyen çocuklar, daha memnun vatandaşlar için pek çok projeyi birlikte yürüttük, bundan sonra da yürüteceğiz” dedi.

“YENİ PROJELERİMİZİ İÇİN HEYECANLIYIZ”

Gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında ipi göğüsleyerek yeniden başkanlığa seçilmelerinin ardından ilk ziyaretlerini Başkan Kılıç’a gerçekleştirmekten mutlu olduklarını belirten Mürüvet S. Balcılar da, “Yeni dönemde Buca Cezaevi’nin kaldırılmasından kentimize metro seferlerinin başlamasına, kadına şiddet konusunda somut adımlar atılmasından yeşilimizi korumaya kadar pek çok projeyi daha etkin ve katılımcı bir anlayışla gündemde tutacağız. Önümüzdeki günlerde görev dağılımımızı yapar yapmaz kolları sıvayacağız. Yeni projelerimiz için çok heyecanlıyız. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x