Burhan Kuzu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor!

Burhan Kuzu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor!

02 Kasım 2020 - 12:18

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden AK Parti kurucularından, TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı Burhan Kuzu, son yolculuğuna uğurlanıyor. 65 yaşında hayatını kaybeden Kuzu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi camiye getirildi

İstanbul'da özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde bir süredir koronavirüs tedavisi gören 22, 23,  24 ve 26. Dönem Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Eski Başkanı Burhan Kuzu, dün vefat etmişti. 65 yaşındaki Kuzu için saat 12.00'de Fatih Camii'nde cenaze töreni gerçekleşiyor. Kuzu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu camiye getirildi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KONUŞMASI


Burhan Kuzu kardeşimizi ebedi yolculuğuna uğurluyoruz, şu anda burada saf tutmuş bulunan bütün Müslümanlar için geçerli olan bir hüküm 'her nefis ölümü tadacaktır' bu hükme herkes uyacak. Son İzmir'de yaşanan hadise ortada, bakın 80'e yakın vefat var ve 1000'e yakın yaralı var ve bunların hiçbirisinin böyle bir akıbetle imtihan olacakları belki de akıllarından geçmiyordu ama işte geldi ve yakaladı. Rabbim bizlere İman, Kuran üzere ölmeyi nasip etsin.

Ailesine ve tüm dava arkadaşlarına başı sağ olsun diyorum mekanı cennet olsun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x