Büyük Baskın!

Büyük Baskın!

10 Aralık 2018 - 19:00

Yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek istenen sahte içkilere birçok ilde operasyon düzenlendi


MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, bir bara düzenlenen operasyonda, yılbaşında piyasaya sürülmek üzere hazırlandığı belirlenen toplam 250 şişe sahte votka ve viski ile bidonlar içerisinde toplam 100 litre etil alkol ele geçirildi.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Foça Mahallesi'ndeki bir barda yılbaşı gecesi piyasaya sürülmek üzere sahte alkollü içkiler bulunduğunu belirledi. Bara, 8 Aralık'ta operasyon düzenlendi. Yapılan aramada, farklı yerlere saklanmış, sahte olduğu belirlenen 225 şişesi 150 cc'lik, 10 şişesi de 100 cc'lik olmak üzere toplam 235 şişe votka, 1'er litrelik 15 şişe viski ve 20'şer litrelik 5 ayrı bidon içinde toplam 100 litre etil alkol ele geçirildi. Bar sahibi A.Ö. ve çalışanı B.B., gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüpheliler A.Ö. ve B.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıdı.

ZONGULDAK

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde polisin yaptığı operasyonda, yılbaşında piyasaya sürülmesi planlanan 300 şişe kaçak içki ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan yılbaşı gecesi piyasaya sürülmek üzere kaçak içki getirildiği ihbarıyla harekete geçti. İlçe merkezinde durdurulan otomobilde yapılan arama 100 şişe viski, 150 şişe rakı, 50 şişe votka olmak üzere toplam 300 şişe kaçak içki ele geçirildi. Otomobilde bulunan Ö.K. ve S.T. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheli, işlemler için emniyete götürüldü.

KAYSERİ

KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü'nce yaklaşan yılbaşı nedeniyle gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda sahte içki ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaklaşan yılbaşı nedeniyle kaçak ve sahte alkollü içki satışlarının engellenmesine yönelik yaptığı çalışmalarda çok sayıda kaçak ve sahte içki ele geçirildi. 1 Kasım'da Talas ilçesine bağlı Timuçin Caddesi üzerinde Y.S'ye ait araçta yapılan aramada 91 kutu bira, 3 şişe rakı, 3 şişe viski, 5 şişe votka, 23 Kasım'da Kocasinan ilçesine bağlı Gevher Nesibe Mahallesi Yelkenli sokakta C.P'ye ait tekel bayiinde yapılan kontrollerde 25 şişe sahte viski, 15 şişe kaçak votka ele geçirildi. 6 Aralık'ta Cumhuriyet Mahallesi İnönü Bulvarı'nda araçta alkol sattığı belirlenen F.A ve H.T yakalandı. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada 33 kutu bira, 7 şişe votka, 2 şişe rakı olmak üzere toplamda 42 adet alkollü içecek bulundu. Aynı araçta 31 farklı marka ve model cep telefonu olduğu görüldü.

Operasyonlarda ele geçirilen sahte ve kaçak alkollü içeceklere polis el koyarken, kaçak ve sahte içki taşıyan ve satan kişiler hakkında adli ve idari işlemler başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x