Camia Ayakta !

Camia Ayakta !

05 Temmuz 2018 - 11:58

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetiminin yaptığı son atama sarı lacivertli camiayı ayağa kaldırdı

Sarı-lacivertli kulüp, resmi internet sitesinden önceki gün sabah saatlerinde "Kumpasın 7. yılında, Fenerbahçe'ye kasteden tüm şahıs ve kurumlardan hesap sorulacağını yineliyoruz" açıklamasını yaptı. Kulüp, daha sonra akşam yaptığı bildirimde ise Mehmet Sina Afra'nın Ahmet Vefa Küçük'ten boşalan üyeliğe atandığını duyurdu. 

Bu atama tartışmalan da beraberinde getirdi ve Fenerbahçe'de adeta fırtınalar kopardı. Sarı-lacivertli taraftarlar, Sina Afra'nın bağımsız yönetim kuruluna atanmasına sosyal medyadan tepkilerini dile getirdiler ve "SinaAfraİstenmiyorsun" tagıyla Tvvitter'da bir kampanya başlattı ve bu tag kısa'sürede trend topic listesine girdi.

Sina Afra'nın seçimin hemen ardından kulüpte görev yapmaya başladığı belirtilirken, kendisinin Fenerium'un başına geçeceği ve Fenerium'da internetten satışa ağırlık verileceği gelen haberler arasında. 


YALAN SÖYLEDİLER 
Sina Afra ismi başkanlık seçiminde de gündeme gelmiş, Aziz Yıldırım, Sina Afra'nın 3 Temmuz sürecinde yaptığı paylaşımı kürsüden okumuş ve Ali Koç'u bu ismi yönetime aldığı için eleştirmişti. Kulüp başkanı Ali Koç ise Sina Afra'nın yönetim kurulu listesinde yer almadığını belirterek, "Sina Afra yönetimimizde yok, çamur atarken bilgilerinizi doğru toplayın" ifadelerini kullanmıştı.


Tepkilerden çekinip 3 Haziran'da yapılan seçim günü listeden çıkartılan Sina Afra'nın 3 Temmuz'un yıldönümünde akşam Sportif AŞ'ye Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak atanması Fenerbahçe kongre üyeleri ile taraftarların büyük tepkisine neden oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar Ali Koç'un tepkiler nedeniyle yönetim listesinden çıkardığı Sina Afra'yı kongreden l ay sonra bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak ataması karşısında 'Kandırıldık', 'Yalan söylediler' diyerek duygularını dile getirdiler. 

Sina Afra neden istenmiyor
Ali Koç, başkanlık için yürüttüğü seçim çalışmaları boyunca 3 Temmuz sürecinde federasyon başkanı olan    Mehmet Ali Aydınlar ile sponsorluk anlaşması yapan eski başkan Aziz Yıldırım'ı eleştirmiş, taraftarlar İstemediği gerekçesiyle teknik direktör Aykut Kocaman ile yollarını ayırmıştı. Taraftarlar, 3 Temmuz'daki paylaşımları istemiyor. Fenerbahçe camiası şimdi, kulüp başkanı Ali Koç'un bu konuda nasıl davranacağını merak ediyor. Sina Afra, 24 Ağustos 2011 tarihinde "Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yerine CL (Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. Her yer Trabzon olsun o zaman", 29 Ağustos 2013 tarihinde ise "CAS kararına zerre kadar şaşırmadım. Artık Aziz Yıldırım'sız bir Fenerbahçe döneminin başlaması gerekli  twitlerini atmış ve sarı-lacivertli taraftarlar tarafından büyük tepki çekmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x