CHP’li İsimden İnce İddiası !

CHP'li İsimden İnce İddiası !

17 Temmuz 2018 - 09:00

Aksünger'den çok konuşulacak Muharrem İnce iddiası: CHP, 24 Haziran'da sonuç göndermedi
CHP içinde hem cumhurbaşkanı hem de Meclis seçiminin olduğu 24 Haziran gecesi sonuçların sağlıklı alınıp alınmadığına dair tartışma sürüyor. CHP Parti Meclisi üyesi Erdal Aksünger, dün akşam katıldığı bir canlı yayında 24 Haziran gecesi Muharrem İnce'ye sonuç gönderilmediğini söyledi.

 
CHP PM üyesi Erdal Aksünger, 24 Haziran gecesi partisinin Muharrem İnce'ye hiç sonuç göndermediğini de ilk defa açıkladı.
Aksünger, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim gecesi CHP tarafından yalnız bırakıldığını söyleyerek, "Muharrem Bey söyleyemedi ben söyleyeyim. Kimse Muharrem Bey'e sonuç monuç göndermedi. Çıksın aksini iddia etsinler de göreyim. Sonuç monuç aldığı yok, bu yüzden orada donmuş bir şekilde kaldı" dedi.
Aksünger ayrıca ilk günden CHP'de olağanüstü kurultay için 250 imza toplandığını söyledi. CHP'de kurultaya gidilebilmesi için 634 delegenin imzası gerekiyor.
Aksünger, daha sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile imza sayısının 353 ulaştığını ifade etti ve "Değişim olacak gibi" diye yazdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x