CHP’nin Antalya Adayı Belli Oldu!

CHP'nin Antalya Adayı Belli Oldu!

18 Aralık 2018 - 17:18 - Güncelleme: 18 Aralık 2018 - 18:04

CHP'nin Antalya adayı Muhittin Böcek oldu


CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek oldu. Adaylığın açıklanması ardından Muhittin Böcek’in hayatına ilişkin bilgiler internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Peki, CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin

Muhittin Böcek Kimdir, Kaç Yaşında?
1962 yılında Antalya’nın Konyaaltı İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Yükseköğrenimini Halkla İlişkiler ardından İktisat Fakültelerinde tamamladı. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında Yüksek Lisans yaptı.

Yaşamı boyunca zirai üretim ve turizm gibi birçok sektörde faaliyet göstermiştir. Gençlik yıllarından itibaren aktif siyasetin içinde yer almış, 1994-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştür.

18 Nisan 1999 tarihinde Anavatan Partisi’nden aday olduğu seçimlerde % 27’lik oy oranı ile seçilmiştir. 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerine bu kez Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olmuş, ikinci döneminde % 50’nin üzerinde oy oranıyla tekrar seçilmiştir. Mart 2009 yerel seçimini bir kez kez daha kazanmıştır. 30 Mart 2014 yerel seçiminde ise %60’lık oy oranıyla yeniden belediye başkanı seçilmiştir. 

Siyaset hayatı süresince 4 dönem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Aynı zamanda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanlığı, Konyaaltı Turizm ve Eğitim Geliştirme Vakfı (KONTEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerine de devam etmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x