Çiftlik Bank Balonu Patladı! Ofisler Boşaltıldı, CEO’ya...

Çiftlik Bank Balonu Patladı! Ofisler Boşaltıldı, CEO'ya Ulaşılamıyor

Çiftlik Bank Balonu Patladı! Ofisler Boşaltıldı, CEO'ya Ulaşılamıyor

13 Mart 2018 - 10:45

Çiftlik Bank skandallarına bir yenisi daha eklendi. Paralarını almak için Ümraniye'de bulunan şubeye giden vatandaşlar, ofisin sessiz sedasız boşaltıldığını öğrendi.
Uzun süredir gündemde olan ve haklarında birçok suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank ile alakalı en kritik gelişme bugün yaşandı. Ülke genelinde 500 bin civarında kişinin üye konumunda bulunduğu Çiftlik Bank'ta bir süredir üyelere ödeme gerçekleştirilmediği biliniyordu. Bugün paralarını alabilmek adına Ümraniye'de bulunan binaya ise çok sayıda kişinin gittiği ifade edildi.

SESSİZ SEDASIZ OFİSLER BOŞALTILDI

Fakat üyeler, plazada yeralan iş yerinin boşaltıldığı bilgisine ulaştı. Alınan bilgiler doğrultusunda şirket yetkililerinin faaliyet gösterdikleri plazayı hafta sonunda boşalttığı belirtildi.

Öte yandan dün Beykoz'da yapılan ve sadece Çiftlik Bank bayilerinin katılım sağladığı toplantıda ise Genel Müdür konumunda bulunan Niyazi Karakoç adeta itiraf sayılacak sözler sarf etti.

"BAŞINIZIN ÇARESİNE BAKIN"

Toplantıya katılım sağlayan bir bayi yetkilisinden alınan bilgiler doğrultusunda, Genel Müdür Niyazi Karakoç'un "ben kandırıldım" dediği ileri sürüldü. Karakoç'un ayrıca "işler iyi durumda değil. Mehmet Aydın'a ulaşamıyorum ve dönüş alamıyorum. Başınızın çaresine bakın" dediği bildirildi.

MAĞDURLAR İSYAN ETTİ

Çiftlik Bank tarafından paralarının ödenmesini isteyen ve sessiz sedasız bir şekilde Ümraniye ofisinin kapandığını öğrenen mağdurlar ise ayağa kalktı. Çiftlik Bank'ın İnegöl'de yer alan tesisine akın eden yüzlerce kişinin ise alacaklarına karşılık olarak tesislerde bulunan hayvanlara el koyabilmek adına kamyonlarla gittiği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x