Cinnet Getiren Koca Dehşet Saçtı !

Cinnet Getiren Koca Dehşet Saçtı !

27 Ağustos 2018 - 21:30

Hatay'da ayrılmak isteyen eşini yaralayan İsmail Ç., önce eşini yaraladı ardından kendi başına silahla ateş etti. Balkon korkuluğunda kanlar içinde bulunan adam kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eşini silahla yaraladıktan sonra başına kurşun sıkarak intihar eden kocanın olay sonrası balkon korkuluklarına asılı haldeki görüntüleri ortaya çıktı.
Alınan bilgiye göre, Muradiye Mahallesi'nde yaşayan İsmail Ç. (26), bir süre ayrı yaşadığı ve sonra barıştığı eşi Hülya Ç. (23) ile yeniden kendisinden ayrılmak istemesi nedeniyle evde tartıştı.
EŞİNİ KOLUNDAN KENDİNİ BAŞINDAN VURDU
Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail Ç., silahla önce eşini kolundan sonra kendisini başından vurdu. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden İsmail Ç'nin getirdiği cinnet sonrası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, balkon korkuluğundan belden yukarısı sarkan İsmail Ç'nin başından kanlar aktığı ve yanına gelen bir kadının onu tutarak beklediği görülüyor. Mahalle sakinlerinin korku dolu anlar yaşadığı görüntülerde balkondan asılı olduğu yerden indirilen gence sağlık ekiplerinin müdahale etmesi yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x