Çok Göreceğimiz ve Eskiye Dönüşün Sinyallerini Veren Moda...

Çok Göreceğimiz ve Eskiye Dönüşün Sinyallerini Veren Moda Trendleri

“Ben modayı takip etmiyorum!” diyenlerin çoğu farkında olmadan modaya uygun giyiniyorlar. Bu da tamamen moda olan şeylerin zaten dayatılıyor olması. Yani siz herhangi bir ihtiyacınızı karşılamak için alışveriş yapıyorsanız o yıl moda olan tarzda şeyler satın almak zorunda oluyorsunuz. İşte bu yüzden moda trendleri bizi yakından ya da uzaktan bir şekilde mutlaka etkiliyor. Peki bu yıl sokaklarda, mağaza raflarında neler göreceğiz, merak ettik ve listeledik.

22 Mart 2018 - 20:50

1. Mini çapraz çantalar

canta-1-horz
Bu yıl büyük çantalara veda ediyoruz. Artık o torba gibi çantalarda saatlerce bir şeyler aramak yok. Neredeyse sadece anahtarımızın ve birkaç kartın sığacağı bu çantaları her yerde göreceğiz.

2. Işıldamaya hazır mısınız?

payet
2017’de payetli, ışıltılı ürünler mağazalara ufak bir giriş yapmıştı zaten. Ama 2018’de abartılı, payetli, ışıltılı, pullu ürünlere hazır olun. Üstelik sadece şık olmak için değil spor kombinlerde de tercih edilen parçalardan olacaklar.

3. Spor beyaz çorapların dönüşü

corap-horz
Bir zamanlar çok moda olan hatta ünlülerin ayaklarında da çokça gördüğümüz spor beyaz çoraplar geri döndü. Beyaz çorap sevmeyenler hazır olsun

4. Kısa bol paça pantolonlar

pantolon-horz
Mom ve boyfriend jeanlarin ardından bu yıl pantolonlar daha da bollaşacak ve kısalacak. Çoğunlukla her tarzda ve kumaşta kısa ve bol pantolonlar göreceğiz.

5. Milenyum pembesinin yerini lavanta rengi alıyor

lavanta-1-horz
2017 yılında milenyum pembesini geride bırakırken asil ve eğlenceli lavanta rengi hem saçlarda hem de giysilerde hakim olacak.

6. Kot çılgınlığı artarak devam ediyor

kot-1-horz
Kot neredeyse her dönemin vazgeçilmezi evet ama 2017’de kot parçaların çok fazla ilginç şeklini gördük. Klasiğin dışına çıkan bu kot çılgınlığının dozu artıyor. Birbirinden farklı kot parçalara hazır mıyız?

7. Ekoseli ve kareli pantolonlar

ekose-2-horz
2017’de ekose deseni yavaşça giriş yaptı hayatımıza. Etekler, şallar, kabanlar derken 2018’de ekoseyi en çok pantolonlarda göreceğiz.

8. Büyük çiçek desenleri

desen
Karmaşık ve iri çiçek desenleri bu yıl desen karmaşası yaratacak. Adeta 70’lere ışınlanıyoruz.

9. Blazerın gücü

balzer
Güçlü ve şık kadınların en favori parçalarından biri de blazer. 2018’de hakimiyetini koruyacak olan bu parça hem spor hem de şık olmanız gereken yerler için hazırda bekliyor olacak.

10. Dikey çizgili gömlekler

shirt-2-horz
İçine bir de beyaz t-shirt giyerseniz tam bir doksanlar havası yakalayabillirsiniz

11. Kamuflaj pantolonlar

kam-2-horz
Kamuflaj parçalar da 2018’de dönüş yapanlar arasında.

12. Evet evet yanlış görmediniz, bel çantaları!

f1-horz
Zaten 2017’nin son aylarında birçok markada ve kişide gördüğümüz bel çantaları biraz yukarı çıkıyor ve göğüs kısmına çapraz olarak takılıyor. 2018’de çok daha sık karşılaşacağız bu görüntüyle.

13. Kumaş saç tokaları!

sac-1-horz
Bizi 90’lara ışınlayacak harika renkli kumaş saç tokaları da artık ev tokası olmaktan çıkıp sokağa taşınacak 2018’de.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x