Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Çağrı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Çağrı!

05 Mart 2019 - 13:42

İstanbul Sancaktepe'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kartal'da yaşadığımızı yaşamamak için tedbirimizi almamız lazım. Ne olur bize yardımcı olun? Kiranızı veriyoruz, vereceğiz. Yeter ki bu evler boşalsın. Biz de oraları yıkalım ve gönüllük esasına dayalı olarak yeni konutlarımızı yapıp halkımızı taşıyalım" dedi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde mitingde halka hitap etti.

"ANADOLU YAKASI'NIN EN BÜYÜK ŞEHİR HASTANESİNİ KURUYORUZ"

Sancaktepe'de Anadolu Yakası'nın en büyük şehir hastanesini kuruyoruz. 3 bin yataklı şehir hastanesini kuruyoruz. İhale hazırlıklarını yapyoruz. İhalesini yapıp hastanenin temelini atacağız. 

İlçemizde vatandaşlarımızın tapu sorunu vardı. Bunu yüzde 95 oranında çözdük. Kartal'da yaşadığımızı yaşamamak için tedbirimizi almamız lazım. Ne olur bize yardımcı olun? Kiranızı veriyoruz, vereceğiz. Yeter ki bu evler boşalsın. Biz de oraları yıkalım ve gönüllük esasına dayalı olarak yeni konutlarımızı yapıp halkımızı taşıyalım.

Ben Başbakan olana kadar belediyeler burs veremedi. Başbakan olunca burs işini direkt olarak Başbakanlığa bağladım. Şimdi de dedik ki, Kredi Yurtlar Kurumu'ndan burs ve krediyi veriyoruz. Her müracaat eden ama burs ama kredi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x