Defne Samyeli Sessizliğini Bozdu!

Defne Samyeli Sessizliğini Bozdu!

06 Mart 2021 - 13:53

Son dönemde ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olmasıyla gündeme gelen Defne Samyeli, önceki gün Levent'te objektiflere takıldı

Oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, oturduğu evin kirasını ödemediği için mahkemelik olduğu ev sahibi Yusuf Araz hakkında korunma talep etmişti. Ancak mahkeme, ünlü sunucunun bu talebini reddetmişti. 

"KANUN NE ZAMAN ÇIK DERSE..."

Araz’a 234 bin TL'lik borcunu ödeyip tahliyesini erteleten sunucu, önceki gün Levent'te görüntülendi. Bir güzellik merkezinde bakım yaptıran şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Oturduğu evle ilgili ilk kez konuşan Defne Samyeli, "Bana kanun ne zaman çık derse, o zaman evden çıkarım. Öncesinde beğendiğim, ailece mutlu olacağımız bir yer bulursak, çıkmayı düşünürüz" dedi. 

"ESKİ EŞİMİN TOKİ İHALESİ YÜZÜNDEN BATTIK"

Basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulunan Samyeli, "Daha önce maddi anlamda kriz yaşadınız mı sorusuna" ise dikat çeken bir yanıt verdi. Samyeli, "Biz battık bundan seneler önce. Eski eşimin TOKİ ihalesi yüzünden battık. Bunların hiçbiri ayıp değil. Herkesin başına gelebilir" diyerek maddi olarak zor günler geçirdiklerini hatırlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x