Dev Banka Duyurdu!

Dev Banka Duyurdu!

25 Nisan 2020 - 09:05

Halkbank internet sitesinde çok önemli duyuru yayımladı. Halkbanka'ta hesabı olanlara yapılan duyuruda 15 Haziran'a dikkat çekildi. Duyuruda zaman aşımına uğrayan mevduat ve emanet hesaplar listesinde bilgileri yer alan müşterilerin en geç 15 Haziran 2020 tarihi mesai saati bitimine kadar hesaplarının bulunduğu şubeye başvurmaları istendi. Halkbank corona virüs ile mücadele sürecinde verdiği düşük faizli krediler ile çok konuşulan bankalardan biri


Türkiye Halk Bankası zaman aşımına uğrayan mevduat, emanet ve alacaklar hakkında duyuru yayımladı. Halkbank'ın internet sitesinde yayımlanan duyuruda şöyle denildi: "5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 62. maddesine göre, bankalar nezdindeki mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklardan hak sahibinin en son talebi, işlemi, herhangi bir yazılı talimatı tarihinden itibaren 10 yıl içinde aranmayanlar zaman aşımına tabidir. 

'FONA DEVREDİLECEK'
Zaman aşımına uğrayan mevduat, emanet ve alacakların listesi, bankamız internet sitesinde dört ay süreyle ilan edildi.  Listede bulunan mudilerimizin en geç 15 Haziran 2020 tarihine kadar hesaplarının bulunduğu şubeye geçerli kimlik belgeleri ile başvurmaları gerekmektedir. 15 Haziran 2020 tarihine kadar işlem yapılmaması halinde yasa gereği zaman aşımına uğrayan mevduat, emanet ve alacaklar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilecektir. Müşterilerimize duyurulur"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x