Devlet Bahçeli’den Sert Sözler!

Devlet Bahçeli'den Sert Sözler!

09 Ekim 2018 - 12:41

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Meral Akşener'e sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, "İyi Parti Genel Başkanı sosyal medyadan şahsımı etiketleyip adres verecek kadar çıldırmış, gözü dönmüştür. Bu davet pis bir davetti, tehlikeli bir meydan okumaydı." dedi. ve ekledi: "Kum torbası değiliz, ayağımıza basanın aklını başından alırız." Öte yandan Bahçeli, "Türk devleti Fırat'ın doğusuna kilitlenmiştir. Bu önemli bir gelişmedir" dedi ve ekledi: "PKK'nın 5 Tepe yöneticisinin haklarından gelmek, döktükleri kanının hesabını sormak bugün olmayacaksa ne zaman olacaktır. Madem hainler Menbiç'te çukur kazmakla meşguller, hazır çukur kazmışken alayı gömülmelidir."


MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin grup toplantısında flaş açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle;

"TÜRK DEVLETİ FIRAT'IN DOĞUSUNA KİLİTLENMİŞTİR. BU ÖNEMLİ BİR GELİŞMEDİR"

Terörizmi milletimize karşı hesaplaşma vasıtası görenler elbette Türkiye'nin ne gerçek ne dostu, ne de müttefikidir. Türk milleti teröre boyun eğmez, eğmemiştir, eğmeyecektir.

Hainler nerede ise bunları yok etmek milli gaye ve görevdir. Türk devleti Fırat'ın doğusuna kilitlenmiştir. Bu önemli bir gelişmedir.

"DÖKTÜKLERİ KANININ HESABINI SORMAK BUGÜN OLMAYACAKSA NE ZAMAN OLACAKTIR."

Cemil Bayık, Murat Karayılan, Mustafa Karasu, Rıza Altun, Bahoz Erdal'dan müteşekkil beşli katil grubunun ve çete başlarının hakkından gelmek, döktükleri kanların hesabını sormak bugün değilse ne zaman olacaktır? Yılanın başı kopartılırsa bedeni çürüyecektir. Türk devleti nice gözü kara yiğitleri bağrında taşımaktadır. Bizde yiğitlik yapacak deli de çoktur, veli de çoktur.

Türkiye'nin terörle mücadelesini haklı ve meşru yollarla sürdürüyor. Egemenlik haklarımız, insan ve toprak bütünlüğümüz can pahasına savunulmaktadır. Doğrusu budur, olması gereken de budur. Öyle ki milli bekamızın geleceği ve güvencede kalması buna bağlıdır. Teröristlere en ufak müsamaha, en ufak gevşeklik, en küçük taviz vahim sonuçlara davetiye çıkaracaktır. Hainler her nerede iseler, her nereye sığınıp saklanmışlar ise bulunmaları, yok edilmeleri milli gaye ve görevdir. Sayın Cumhurbaşkanı diyor ki, 'dünya beşten büyüktür.' Bu değerlendirme ahlaken ve esasen isabetli bir tespittir. İtirazımız da yoktur. Dünya beşten büyüktür ama Türkiye de hainlerden, hain terör örgütlerinden, mütecaviz niyetlerden katbekat büyük ve üstündür. Sınır ötesinde, Kandil'de nefret kuluçkasına yatan, ihanet ve melanet üretimi yapan terör elebaşları niye yakalanamaz, niye derdest edilip Türk adaletinin önüne çıkarılamaz? Terörle mücadelede kayda değer gelişmeler yaşanmaktadır ama biz bu katillerin kökünün tümden kazınmasını istiyoruz. Savaş uçaklarımız vurdukça kaçıyorlar, mağara deliklerine saklanıyorlar, arazide izlerini kaybettiriyorlar, inlerinden başlarını çıkarmıyorlar. Madem dünya beşten büyükse, Türkiye de her rezil örgütten üstünse, PKK'nın beş tepe yöneticisinin bir gece ansızın karga tulumba ülkemize getirilmesinin önünde de herhangi bir mani hal bulunmayacaktır. Cemil Bayık, Murat Karayılan, Mustafa Karasu, Rıza Altun, Bahoz Erdal'dan müteşekkil beşli katil grubunun ve çete başlarının hakkından gelmek, döktükleri kanların hesabını sormak bugün değilse ne zaman olacaktır? Türkiye muktedir bir ülke değil midir? Bu beş hain ve örgütünden güçlü değil midir? Yılanın başı kopartılırsa bedeni çürüyecektir. Türk devleti nice gözü kara yiğitleri bağrında taşımaktadır. Bizde yiğitlik yapacak deli de çoktur, veli de çoktur. FETÖ'cüler yabancı ülkelerden teker teker getirilirken, terör örgütünün elebaşları enselerinden tutulup kafaları çuvala sokulduğu gibi Türkiye'ye niye getirilmesin, şerefsizlere hayat neden zindan edilmesin? Analar neler doğurmuştur. Türk milleti kahramanlar bakımından hamdolsun talihlidir, bereketlidir

"ALAYI ÇUKURA GÖMÜLMELİDİR"

Terörle mücadele sürecinde yalnızca Kandil ile sınırlı kalınmamalıdır.

Sayıları 5 bine ulaşan teröristlerin Minbiç'te ne işi var? ABD, terör örgütü PKK/PYG'ye silah takviyesine devam etmektedir.

ABD teröristlere kalkan olurken YPG/PKK aldığı cesaretle kuzey ve doğu Suriye'de alçak bir yapılanmaya girmiştir.

Madem hainler Menbiç'te çukur kazmakla meşguller, hazır çukur kazmışken alayı gömülmelidir.

TRUMP İÇİN FLAŞ SÖZLER

ABD'nin Başkanlık koltuğunda Trump gibi birisi olduğu sürece müttefiklik beklenemez.

ABD Başkanı Türkiye'yi tek kullanımlık çay poşeti gibi gördüğü, beraberce kılıç dansı yaptığı ülkelerle karıştırmasın.

CEMAL KAŞIKÇI AÇIKLAMASI

Türkiye mafyavari yöntemlerin geçiş güzergahı değildir.

MCKINSEY AÇIKLAMASI

McKinsey bir danışmanlık şirketidir. Akıl ve irade milli olduktan sonra görüşlere ister uyar ister iade ederiz.

Türkiye Cumhuriyeti'ni zaafa uğratmaya çalışıyorlar. Bizim McKinsey diye bir derdimiz yoktur.

Hükümet McKinsey ile yollarını ayırsa da bizim düşüncelerimiz, değerlendirmelerimiz asla değişmeyecek, tutarlı ve gerçekçi tespitlerimiz hükmünü muhafaza edecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x