Dolabınızdaki kıyafetlerİ 7 farklı şekilde tekrar kullanın

Dolabınızdaki kıyafetlerİ 7 farklı şekilde tekrar kullanın

Dolapta giyilmeyi bekleyen kıyafetleri farklı tarzlarda kombinleyip değişik bir stil yakalamaya ne dersiniz? Tek ihtiyacınız olan biraz yaratıcılık...

16 Mart 2018 - 20:10

Herkesin dolabında uzun süre bekleyen kıyafetler vardır. Gerek modasının geçmesi gerekse mevsimsel şartlardan dolayı dolaplarda beklemeye yüz tutan kıyafetlerinizi değişik ve orijinal kombin fikirleriyle kullanabilir ve görünümünüze yenilik katabilirsiniz.

İşte dolabınızdaki giysilerle farklı kombin önerileri;

1. İnce geceliklerinizi elbise olarak giyebilirsiniz

İnce şifon veya ipekten yapılmış geceliklerinizi elbise olarak giymek bu sezon oldukça moda. Bu tür parçaları kalın ve dökümlü hırkalarla birlikte veya oversize kaban modelleriyle birlikte giyebilirsiniz.

2. Yazlık elbiseleri kışın da kullanabilirsiniz

Askılı veya yazlık elbiselerinizi kışın kullanmak istemez misiniz? Değişik tasarımlarla hoş modellere sahip olan yazlık elbiseleri kalın opak çoraplar ve içine boğazlı kazak giyerek farklı ve sofistike bir tarzda kombinleyebilirsiniz. Ayakkabı seçimi olarak uzun çizmeler veya kalın topuklu oxford tipi ayakkabılara da şans verebilirsiniz.

3. Oversize kazakları elbise olarak kullanın

Büyük boy ve oversize kazakları beline kemer takarak kısa elbise şeklinde kullanabilirsiniz. Bu tarz bir görüntüyü uzun çizmelerle veya asker postallarıyla birlikte daha cool ve çarpıcı hale getirebilirsiniz.

Dolabınızdaki kıyafetleri 7 farklı şekilde tekrar kullanın

4. İnce kumaşlı veya dantel uzun kimonoları gece kıyafetlerinizle kombinleyin

Yaz aylarında plajlarda kullanılan kimonoları kış aylarında gece kıyafetlerinizle birlikte giyerek farklı bir stile imza atabilirsiniz. Kombininizi çeşitli aksesuarlarla daha şık ve gösterişli hale sokmanız da mümkün. Siyah renkli kıyafetleri koyu kimono modelleriyle açık renkli kimonoları ise daha soft renkli kıyafetlerle birlikte giyerek renk uyumunu da yakalayabilirsiniz.

5. Topuklu sandaletlerle kış aylarında gece turuna çıkabilirsiniz

Bantlı ve topuklu sandaletlerinizi sadece yaz akşamlarında değil şık kalın çoraplarınızla kış gezmelerinde de giyebilirsiniz. Dizin hemen altında biten etek veya elbise modelleri ile stil sahibi ve ihtişamlı bir tarz yakalamanız mümkün.

6. Uzun yün elbisenizi jean pantolonla birlikte kullanabilirsiniz

Son dönemlerin favorisi olan uzun, dar ve kalın kumaşlı elbiselerinizi altına dar jean pantolonlarınızla birlikte giyerek cool ve spor bir şıklık kazanabilirsiniz. Daha farklı görüntüler için iki yanı yırtmaçlı uzun trikolarla da bu kombine şans verin.

7. Trençkotlarınızı elbise olarak giyebilirsiniz

Soğuk havaların vazgeçilmez parçalarından olan trençkotları daha modern bir şekilde kombinlemek için bütün düğmelerini kapatıp beline kemer takın ve trençkotunuzu elbise şeklinde kullanın. Bu görüntüyü zarif stilettolarla daha çekici hale getirebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x