Dolar ve Euro da Son Durum!

Dolar ve Euro da Son Durum!

15 Ocak 2019 - 10:14

Dolar, ABD Başkanı Donald Trump'ın sknadal sözleri sonrası yükselişe geçerek 5.54 TL'yi test etmişti. Dün akşam Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Donald Trump arasında yapılan telefon görüşmesi sonrası dolar düşüşe geçti ve 5.43 TL'ye kadar çekildi. Yaşanan gelişmelerin ardından dolar kuru ile ilgili gelişmeler merak konusu. Peki, dolar ne kadar oldu? İşte dolar ve Euro kuru gelişmeleri...


Dolar, ABD Başkanı Donald Trump'ın skandal sözleri sonrası 5,54 TL'yi test etti. Akşam saatlerinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Trump arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Görüşmede Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge ele alındı. Telefon görüşmesi ile ilgili detayların paylaşılmasıyla dolar 5,43 TL seviyesine kadar çekildi. Dolar 15 Ocak salı sabahında yine merak konusu. Peki, dolarda son durum ne? Dolar bugün ne kadar oldu? İşte dolar ve euro kuru ile ilgili son gelişmeler...

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU?

Dolar 15 Ocak salı sabahına 5.46 TL seviyesinden giriş yaptı Dolar'ın TL karşısındaki artışı 0,29 oranında. Yatırımcıların gündemi bugün oldukça yoğun. Piyasalar bugün yurtiçinde Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) saat 10:00'da açıklayacağı ekim ayı işsizlik verilerini ve Hazine'nin düzenleyeceği ihaleleri izleyecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı aralık ayına ilişkin bütçe verilerini duyuracak.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro güne 6,2659 seviyesinden 'merhaba' dedi. Dün kapanış verileri itibarıyla 6,2650 TL seviyesinde olan Euro'da artış 0,09 oranında. Euro yatırımcıları Brexit gelişmelerini yakından izleyecek.

BREXİT İÇİN KRİTİK VİRAJ

İngiltere yapılan referandum sonrası Avrupa Birliği'nden ayrılma kararı almıştı. Ülkede alınan Brexit kararı büyük tartışmalar doğururken, birçok istifayı da beraberinde getirmişti. Bugün parlamentoda Brexit oylaması yapılacak. Çıkan karar Euro ve Dolar'ı da etkileyecek. Yatırımcılar, Brexit ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından izleyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x