Ece Erken’den Yürek Yakan Paylaşım!

Ece Erken'den Yürek Yakan Paylaşım!

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gittiği balıkçıda kurşunlanarak öldürülen Ece Erken, sosyal medya hesabından yürek yakan bir fotoğraf paylaştı

28 Ocak 2022 - 12:18

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de sahibi olduğu balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Ağır yaralanan Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu tüm müdahalelere rağmen 42 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü suncusu Ece Erken ile evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na yönelik saldırı düzenlediği iddia edilen 5 kişiden 2'si polis tarafından yakalandı.

Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin sır perdesi aralanıyor. Polis, Mahmutyazıcıoğlu'na yapılan saldırının failini açıkladı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenilirken, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

"Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Yasak isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Kasten Öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın Kasten Yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir" denildi.

Eşinin ölümü ile yıkılan Ece Erken acı haber sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Acılı eş Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesinin detaylarını duyurdu.

CENAZE NAMAZININ VAKTİNİ VE YERİNİ PAYLAŞTI

Yaşanan acı olayın ardından akşam saatlerinde Instagram hesabını kapatan ünlü sunucu Ece Erken, bir süre sonra hesabını tekrar aktif ederek Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Rize'de yapılacak cenaze törenine ilişkin bilgileri paylaştı.

Daha sonra eşine sımsıkı sarıldığı bu kareyi paylaşan Ece Erken herkesi hüzünlendirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x